Dinar Düğün konvoyunda havaya ateş eden kişiye ceza

Düğün konvoyunda havaya ateş eden kişiye ceza

Paylaş
Düğün konvoyunda havaya ateş eden kişiye ceza

Düğün konvoyunda havaya ateş eden kişiye ceza

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde düğün konvoyunda tabancayla havaya ateş eden kişi, polisin çalışmasıyla yakalanarak, hakkında adli ve idari işlem yapıldı.
Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ilçe genelinde son dönemlerde düğün ve eğlencelerde silahla havaya ateş etme olaylarına ilişkin yapılan çalışmalarda bir düğün konvoyunu takibe aldı. Konvoyda seyir halindeyken araç içerisinden havaya ateş edildiğini belirleyen ekipler, söz konusu aracı durdurdu. Yapılan aramalarda tabanca, 38 fişek ele geçirildi. Silahla havaya ateş ettiği belirlenen kişi hakkında 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' ve 'silah bulundurma' suçundan adli ve idari işlem yapıldı.
Alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü hakkında ise cezai işlemler uygulanarak, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Konvoy içerisinde çevreye rahatsızlık veren ve standart dışı egzoz kullandığı tespit edilen başka bir araca da gerekli cezai işlem uygulanıp, araç geçici süreliğine trafikten men edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı