Dünya 4 üniversite öğrencisi katledildi: Gizemli adam aranıyor

4 üniversite öğrencisi katledildi: Gizemli adam aranıyor

Paylaş
4 üniversite öğrencisi katledildi: Gizemli adam aranıyor

ABD'deki Idaho Üniversitesi'nde okuyan 4 öğrencinin kaldıkları evde vahşice katledilmesinin üzerinden bir aydan uzun bir süre geçti. Olayla ilgili henüz herhangi bir şüpheli yakalanamadı. Ancak öğrencilerden ikisinin öldürülmeden önceki akşam gizemli bir adam hakkında konuştuğu ortaya çıktı. Polis şimdi gizemli adamın peşinde.

Posta.com.tr | ABD'de Şükran Günü tatili öncesinde Idaho Üniversitesi, korkunç bir seri cinayete sahne oldu. Idaho'da yaşayan ve burada üniversite okuyan 20 yaşındaki Ethan Chapin, 21 yaşındaki Madison Mogen, 20 yaşındaki Xena Kernodle ve 21 yaşındaki Kaylee Goncalves'in cansız bedenlerine ulaşıldı. 4 öğrenci de evlerinde vahşice katledilmişti.

Haberin Devamı

Üstelik bu sırada 2 ev arkadaşları da evdeydi ve korkunç cinayetlerden habersizdi. Olayın üzerinden geçen bir ayın ardından katil hâlâ yakalanamadı. Ancak yayınlanan yeni bir güvenlik kamerası görüntüsü, davanın seyrini değiştirecek gibi görünüyor. 

Cinayete kurban giden üniversite öğrencilerinden Kaylee Goncalves ve Maddie Mogen'ın 13 Kasım'da kasabada çekilen görüntüleri ortaya çıktı. İkisi de öldürülmeden önceki gece giydikleri kıyafetin aynısını giymişlerdi. İkili ayrıca şüpheli listesinde olmayan bir arkadaşlarıyla görülüyordu.

Öğrencilerin cinayetinin çözümüne yardımcı olması için açılan bir Facebook grubunda yayınlanan videoda Goncalves'in sesi olduğu düşünülen bir kadın sesinin "Maddie, Adam'a ne söyledin" dediği duyuluyor. Maddie ise "Ona her şeyi söyledim" diyerek cevap veriyor. 

Haberin Devamı


BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜLER

Polis kayıtlarına göre iki genç kız, saat 1.30'a kadar gece kulübünde kaldıktan sonra dışarıda yemek yedi ve ardından taksiyle kampüse döndü. İkili saatler sonra ev arkadaşları Xana Kernodle ve erkek arkadaşı Ethan Chapin'le birlikte evlerinde bıçaklanarak öldürüldü. O esnada evde olan diğer 2 ev arkadaşları, vahşeti ancak sabah öğlene doğru öğrenebildi ve 911'i aradı.  

Cesetlerin hiçbirinde cinsel istismar izlerine rastlanmazken bir tanesinin vücudunda kendini savunmaya çalıştığını gösteren yaralar olduğu belirtildi.