Dünya Anne kanadı! Kendisini ve bebeğini kurtardı

Anne kanadı! Kendisini ve bebeğini kurtardı

Paylaş
Anne kanadı! Kendisini ve bebeğini kurtardı

ABD’de 36 haftalık hamile kadın, evlerinde çıkan yangında camdan atladı. Bu atlayışta mucize eseri kendisi de bebeği de kurtuldu.

ABD’nin Michigan eyaletine bağlı Springfield kasabasında yaşayan Rachel ve Travis Standfest (26) çifti, ilk bebeklerini bekliyordu. Bu süreçte Rachel’ın ailesinin çiftlik evinde kalıyorlardı. Kaldıkları evin alt katı ahırdı. Rachel yatmadan önce merdivenleri kontrol ederken dumanlar yükseldiğini fark etti. Önce kocasının yanına gidip onu sarsarak uyandırdı. Sonra annesini aradı. Alevler samanlar nedeniyle hızla yayılmıştı. Kaçış yolları kapanmıştı. Tek çaresi camdan atlamaktı. Ancak 36 haftalık hamile olduğundan bu atlayış hem kendisi hem bebeği için çok riskliydi. İkinci kattaki camdan, kocasının yardımıyla aşağı atladı.

Haberin Devamı

YANIK DERİDEN SEZARYEN

Kafatasında kırık oluştu ve beyin kanaması geçirdi. Karnında üçüncü derece yanık oluşmuştu. Ancak buna rağmen doktorlar ameliyatta sezaryenle bebeği dünyaya getirdi. Kocası ise alevlerin arasından kaçabildi.

İkisi de ağır yaralı olarak tedavi gördüler. Uyandıklarında kızları Brynlee ile tanıştılar. Mucizevi bir şekilde Byrnlee’de hiçbir sağlık sorunu görülmedi. Rachel bir ay, Travis 1 hafta sonra taburcu edildi. Öte yandan, faciadan çok önce kızları için seçtikleri ismin de eski İngilizcede ‘yanmış (açık) manzara’ anlamına geldiğini öğrendiler. Çift, facianın üzerinden geçen bir yıl sonra ikinci bebeklerini beklediklerini söyledi.

Evdeki yangını yedi itfaiye aracı ancak söndürdü.

Haberin Devamı