Dünya Bulunduğunda hala hayattaydı! Elleri ve ayakları kesildi, ardından yakıldı

Bulunduğunda hala hayattaydı! Elleri ve ayakları kesildi, ardından yakıldı

Paylaş
Bulunduğunda hala hayattaydı! Elleri ve ayakları kesildi, ardından yakıldı

Yeni Zelanda'da 18 yaşındaki genç kızın uğradığı korkunç saldırı ülke basınında geniş yer buldu. Genç kızın elleri ve ayakları kesilmiş, ardından bir arabanın içinde ateşe verilmişti.

Posta.com.tr | Yeni Zelanda'da 18 yaşındaki köpek gezdiricisi Ariki Rigby, elleri ve ayakları kesilmiş halde bir arabanın içinde ölüme terk edildi. Arabayı ateşe veren saldırgan ya da saldırganlar, hâlâ bulunamadı. Genç kızı sağ bulan polisler, vücudu çok yandığı için onu önce hayvan cesedi sandıklarını söyledi. Ariki, saldırıya uğradığı zaman ailesini ziyaret etmeye gidiyordu. 

Haberin Devamı

Ariki'nin kız kardeşi Anahera, katıldığı podcast programında "Kemiklerinin kırıldığını söylediler. Ancak ellerinin ve ayaklarının kesildiğini söylemeyi unutmuşlar" dedi. 

Anahera, kız kardeşi bir köpek gezdiricisi olmasaydı asla bulunamayacağını söylüyor. 

Ariki geçen yıl eylül ayının başlarında öldürüldü, ancak polisler, iki gün sonra yoldan geçen biri memurları olay yerine geri dönmeye çağırana kadar onun kalıntılarının içeride olduğunu fark etmemişti.

Anahera, "Polisler arabayı çekip parçalayacaktı. Onu bulduklarına mutlu olduk, aksi halde sonsuza dek kayıp olarak kalacaktı. Ona çok zarar vermişlerdi. Çok şey öğrendim" dedi.

Ancak aylar geçmesine rağmen polis, Ariki'nin ölümüyle ilgili olarak henüz kimseyi tutuklamadı. İddialara göre polisler önce sorumlu olduğu düşünülen kişilerin olası çete bağlantıları nedeniyle potansiyel tanıkların ortaya çıkmamış olabileceğini düşündü. 

Haberin Devamı

'HİÇBİR YERE GİTMEMESİ GEREKTİĞİNİN BİR İŞARETİYDİ'

Anahera, "Son hatıram, onun kapımdan çıkıp arabasına atlaması. Pencere açılmıyordu, bu yüzden üzerine bir çöp torbası koymak zorunda kaldım. Yağmur yağıyordu. Bu hiçbir yere gitmemesi gerektiğinin bir işaretiydi. Ona kalması için yalvardım ama istemedi. Ona kalmasını söylemeye çalıştım" dedi.