Dünya Çocuklar arasında Rus ruleti dehşeti

Çocuklar arasında Rus ruleti dehşeti

Paylaş
Çocuklar arasında Rus ruleti dehşeti

Bireysel silahlanmanın çok yaygın olduğu ABD'de son kurban 12 yaşındaki bir çocuk oldu. Küçük çocuk oynadığı Rus ruletinde öldü.

ABD'nin Mississippi eyaletinin başkenti Jackson'da Noah ailesinin 12 yaşındaki oğlu Markell, cuma sabahı ortada yoktu. Ailesi gece evde olan Markell için kayıp ilanı verdi. Jackson, arayışın ardından cuma gecesi aynı mahalledeki terk edilmiş bir evde ölü olarak bulundu. Başında kurşun izi vardı.

Haberin Devamı

Yapılan araştırmada Markell'ın 'Rus ruleti' olarak bilinen bir oyunu oynarken öldüğü belirlendi. Sabaha karşı 03.00 sularında öldüğü anlaşılan Markell'ın gece evden çıktığını ailesinden kimse duymamıştı. Olayla ilgili ikisi çocuk üç kişi tutuklandı.

CİNAYET BAŞKENTİ

Jackson, ABD çapında eyalet başkentleri arasında cinayet oranının en yüksek olduğu kent. Sadece geçen yıl 155 cinayet işlenmişti. Bu yıl geçen aya kadar 100 cinayet kaydedildi. Yetkililer aileleri çocukların arkadaşları ve silaha erişimlerine karşı uyarıyor. Zira ülkede her 100 kişiye 120.5 silah düşüyor.

Markell ve arkadaşlarının söz konusu oyununun ciddiyetini anlamadığı ve kentteki cinayetlerin etkisinde kaldığı düşünülüyor. Rus ruleti, tabancaya tek kurşun yerleştirilerek oyuncuların sırasıyla şakaklarına tekik çekmesiyle oynanan ve ölümle biten bir oyun.

Haberin Devamı