Dünya Dünyayı şoke eden açıklama! Kraliyet ailesinden 'sünnet' itirafı

Dünyayı şoke eden açıklama! Kraliyet ailesinden 'sünnet' itirafı

Paylaş
Dünyayı şoke eden açıklama! Kraliyet ailesinden 'sünnet' itirafı

ABD'li yıldız Meghan Markle ile yaptığı evliliği sonrası ailesi ile arası neredeyse bir daha hiç düzelmeyen Prens Harry'nin 10 Ocak'ta yayınlanacak olan kitabından sızdırılan bölümlerde birçok şoke eden olay ortaya çıktı.

Posta.com.tr | Kraliyet ailesinin en ilginç karakterlerinden biri olan Prens Harry'nin, ailesinin haklarından vazgeçip ABD'ye taşınmasının ardından çıkaracağını duyurması ile birlikte tüm dünya bu kitabı beklemeye başladı. Resmi yayınlanma tarihi 10 Ocak olan kitabın içerisinden şoke edici kısımların bazıları yayınlanmadan önce sızdırıldı.

Haberin Devamı

38 yaşındaki Prens Harry, 10 Ocak'ta yayınlanacak 'Spare' (Yedek) isimli kitapta, çokça konuşulan sünnet konusuna da değindi. 8 Eylül 2022'de hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth'in oğullarını çocukken sünnet ettirdiği iddiası yıllardır adeta bir şehir efsanesi gibi anlatılıyordu. Aynısı Elizabeth'in oğlu Charles'ın çocukları için de geçerliydi. Harry ve William'ın anneleri Diana'nın tüm itirazlarına rağmen sünnet ettirildikleri oldukça gündem olmuştu.

‘25 TALİBAN MİLİTANI ÖLDÜRDÜM’ İDDİASINA TEPKİ

Prens Harry, 2012’de İngiliz ordusunun bir helikopter pilotu olarak gittiği Afganistan’da 25 Taliban militanını öldürdüğünü kitabında yazdı. Harry’nin askeri detaylara yer vermesi, pek çok kıdemli asker ve milletvekilinin tepkisini çekti. Emekli Albay Richard Kemp, Harry’nin ayrıntıları açıklayarak birlikte savaştığı askerlere ihanet ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Albay Bob Stewart, Twitter’da “Harry çeneni kapatmalısın” diye yazdı. Taliban komutanı Molavi Agha Gol da “Harry biz hâlâ buradayız ama sen ninenin sarayına kaçtın. Sen delirmişsin oğlum” diye cevap verdi.

MEDYUMLA BİRLİKTE ANNESİYLE KONUŞMUŞ

Harry, 1997’de Paris’te trafik kazasında ölen annesi Prenses Diana ile bir medyum aracılığıyla temasa geçtiğini iddia etti.

Afrikalı medyumun “Diana şu an yanımda” dediğini aktaran Harry şunları yazdı:

Medyum bana ‘Sen annenin senin için istediği hayatı yaşıyorsun. Annen senin kafa karışıklığını hissediyor, yanıtlarını zamanla bulacaksın’ dedi. Öte yandan annemin vefatından sonra Paris’te şoförden aracı hızla tünele sürmesini isteyerek annemin son anını yaşadım.

ANNESİNİN ÖLÜMÜYLE BÖYLE BAŞA ÇIKTI

Prens Harry, 1997'de Paris'teki trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Prenses Diana'nın ölümüyle nasıl başa çıktığını da anlattı.

Henüz 23 yaşındayken Prens Harry, 2007'deki Rugby Dünya Kupası için Paris'e gitti. Şehri dolaşan Harry, annesi Prenses Diana'nın ölümüne neden olan kazanın yaşandığı Pont d'Alma tüneline gitmek istedi. Şoförüne bunu için talimat verdi.

AYNI HIZLA AYNI TÜNELDE...

Prens Harry, bununla da kalmayıp onu gezdiren şoföre "annesinin öldüğü tüneli bilip bilmediğini" sordu. Ardından tünelden geçerken annesinin aracının kaza yaptığı hız olan 105 kilometlik hıza çıkmasını istedi. Ve annesinin öldüğü yerden aynı hızda araçla geçtiler.

Haberin Devamı

Prens Harry kitabında, tünele girdiğinde neredeyse hiçbir şey hissetmediğini açıkladı.

Kitabında şu ifadeler yer aldı:

Annemin aracını yoldan saptıran tümsek. tüneli her zaman zalim bir geçip olarak hayal etmiştim. Doğası gereği tehlikeliydi ama bu sadece basit, gösterişsiz bir tüneldi.


ABİSİ DE KENDİSİ DE SÜNNETLİ

Prens Harry, hem kendisinin hem de abisi Prens William'ın sünnetli olduğunu yazdı. Bu, 150 yıldır sürdürülen bir gelenek. Bu gelenek, kraliyetin Hazreti Davut’un soyundan geldiğine inanmasıyla başlamış. Hatta şimdiki İngiltere Kralı III. Charles da Londra Yahudi cemaatinin hahamı Jacob Snowman tarafından sünnet edilmiş.

Prenses Diana’nın 1997’de ölmesinden sonra Charles, oğulları William ile Harry’yi sünnet ettirmiş. Harry kitabında, bir Kuzey Kutbu gezisi sırasında cinsel organının donduğunu, ilk cinsel deneyimini 17 yaşındayken bir pub’ta kendisinden büyük bir kadınla yaşadığını, uyuşturucu kullandığını da yazıyor.

Haberin Devamı