Dünya Prenses Diana teklifi reddetmiş! Vogue editörü yıllar sonra itiraf etti

Prenses Diana teklifi reddetmiş! Vogue editörü yıllar sonra itiraf etti

Paylaş
Prenses Diana teklifi reddetmiş! Vogue editörü yıllar sonra itiraf etti

En prestijli moda dergilerinden biri olan Vogue, İngiliz Kraliyet Ailesi'ni yakından inceliyor. Dergi, 2019 yılında Prens Harry'nin eş Meghan Markle'ı 'misafir editör' yapmıştı. Ancak görünen o ki Prenses Diana'nın da bir anısı var.

Posta.com.tr| 1997'de Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana, 'Halkın Prensesi' olarak anılıyor ve birçok kişiye ilham  oluyordu. Hem halk hem de basın, Prenses Diana'yı yakından takip ediyordu. Prenses'in giyim tarzı da döneme damgasını vuran noktalardan biriydi. Öyle ki moda dergisi Vogue, Prenses Diana'yı 4 kez kapak yapmıştı. Ancak derginin Diana ilgisinin bununla da sınırlı kalmadığı ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

MEGHAN'IN SAYISI

Prenses Diana'nın küçük oğlu Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi olan Amerikalı oyuncu Meghan Markle, 2019 yılında Vogue dergisinin eylül sayısının misafir editörü olmuştu. “Değişim Güçleri” adlı özel sayıda Markle, öncü ve değişim yaratan kadınlara dergide yer vermişti.

37 yaşındaki Sussex Düşesi, kendisine ilham veren 15 kadından oluşan bir kapak hazırladı. Kapaktaki 16'ncı kare ise bir ayna. Markle, kapağa bakanların orada kendilerini görmelerini istediği için böyle bir tercihte bulundu.

Sussex Düşesi Meghan, Vogue'a misafir editör olan ilk kraliyet üyesi olmaktan her ne kadar gurur duysa da 20 yıldan da uzun bir zaman önce Prenses Diana'ya yapılan tekliften habersizdi. 

ESKİ EDİTÖR YILLAR SONRA AÇIKLADI

Haberin Devamı

Eski Vogue editörü Alexandra Shulman, Prenses Diana'ya yapılan konuk editörlük teklifini reddettiğini açıkladı. 
Diana'nın ölümünden bir yıl öncesine ait olan mektubun görüntüsünü Instagram'ında paylaşan Shulman, "Keşke Vogue'a konuk editörlük yapmayı kabul etseydi. Birlikte çok eğlenceli bir şey üretebilirdik. Ama yapmamayı istedi. Güçlü yanlarını ve sınırlarını biliyordu ve ileride olabilecek sorunları görecek kadar anlayışlıydı" dedi.

Prenses Diana, Vogue dergisine 4 kez kapak olmuştu. Diana'nın büyük oğlu Prens William'ın eşi Kate Middleton da Vogue dergisine kapak olan kraliyet üyelerinden.