Dünya Sınırsız uçak bileti aldı! Sonrası inanılmaz, dünyayı gezdikçe zenginleşti

Sınırsız uçak bileti aldı! Sonrası inanılmaz, dünyayı gezdikçe zenginleşti

Paylaş
Sınırsız uçak bileti aldı! Sonrası inanılmaz, dünyayı gezdikçe zenginleşti

ABD’li bir adam 33 yıl önce 290 bin dolara sınırsız uçak bileti kampanyasından faydalandı. Dünyayı gezdikçe zenginleşti. Tom Stuker'ın seyahat tutkusu 1984'te Avustralya ziyaretinden sonra başlamış

ABD'de havayolu şirketi United Airlines, sınırsız uçak bileti kampanyası uyguluyordu. New Jersey'de otomobil galerisinde danışmanlık yapan Tom Stuker (69), 1990'da 290 bin dolara (bugünün parasıyla 900 bin dolara denk geliyor) bu paketi satın aldı.

Haberin Devamı

Dünyayı gezmeye başladı. 100'den fazla ülke gördü. 37 milyon kilometreden fazla yol kat etti. Stuker, sadece 2019'da 2.4 milyon dolar değerinde 373 kez uçuş yaptı. Her seyahatiyle de mil kazandı.

PARAYA ÇEVİRİYOR

Bu milleri lüks otellerde konaklama için kullandı. Bazen sattı, bazen de açık artırmaya çıkardı. Bu millerle lüks restoranlarda ağırlanıyor, hatta kruz gemisiyle seyahatlerde bile kullanabiliyor.

Bir keresinde 12 gün üst üste uyumadan dört seyahat birden yaptı. Her seferinde 1B numaralı koltuktan bilet alan Stuker, bu sayede ünlü yıldızlarla tanıştı. 100'den fazla ülkeyi gören Stuker, karısını da 120'den fazla kez balayına çıkardığını söylüyor.