Dünya Spor salonunda korku dolu anlar! Tacizciden böyle kurtuldu

Spor salonunda korku dolu anlar! Tacizciden böyle kurtuldu

Paylaş
Spor salonunda korku dolu anlar! Tacizciden böyle kurtuldu

ABD basını, yaşanan ürkütücü taciz girişimini konuşuyor. Spor salonunda antrenman yapan fitness eğitmeni kadın, kendisine saldıran tacizciden döverek kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Posta.com.tr | 24 yaşındaki Nashali Alma, Florida'daki spor salonunda tek başına antrenman yapıyordu. Bir süre sonra salona girmeye çalışan birini fark etti ve kapıya yönelerek içeri girmesini sağladı. İyilik yapmaya çalışan genç kadın, başına geleceklerden habersizdi.

Haberin Devamı

Adamın egzersiz yapmak için salona geldiğini düşünen Nashali, bir süre sonra adamın kendisine yaklaştığını fark etti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Nashali, ona yaklaşan adamı iterek uzaklaştırmaya çalışıyor.

Nashali, ekipmanların etrafında koşarak tacizciden kaçmaya çalıştı. Ancak adam Nashali'nin üzerine yürüdü ve onu yere devirmeye çalıştı. Bu esnada Nashali, elindeki telefonla tacizciye defalarca vurmaya başladı. Tacizcinin elinden kurtulmayı başarınca da polisi aradı. Polis, tacizcinin 25 yaşındaki Xavier Thomas-Jones olduğunu açıkladı.

MailOnline'a konuşan Nashali, "Telefonumla yumruk atmaya devam ettim. Ne kadar çok savaşırsanız, o kadar çabuk vazgeçerler. En sonunda pes etti ve bıraktı" dedi.

Haberin Devamı

Thomas-Jones adlı saldırganın, daha önce de Birleşik Krallık'ta benzer suça karıştığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan tacizcinin yargılanmasına devam ediyor.