Edirne Edirne’de 3 araçta çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi

Edirne’de 3 araçta çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi

Paylaş
Edirne’de 3 araçta çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi

Edirne’de 3 araçta çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi

EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de, polis tarafından durdurulan 1’i yolcu otobüsü 3 araçta yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ile çok sayıda gümrük kaçağı alkollü içki, sigara ve çay ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, S.K. yönetimindeki yolcu otobüsünü şüphe üzerine durdurdu. Araçta ve sürücü S.K. ile yolcular S.K. ve M.S.C.’nin üzerinde yapılan aramada 34 şişe alkollü içki, 5 kilo çay, 840 puro, 2,5 kilogram sigara tütünü, 270 paket sigara, 5 cep telefonu ve 5 cep telefonu kılıfı ele geçirildi. Polis, S.K., S.K. ve M.S.C.’yi gözaltına aldı.

Polis, Uzunköprü-Havsa karayolu üzerindeki denetimlerinde ise 2 aracı durdurarak arama yaptı. Aramada, 242 şişe alkollü içki, 3 litre sahte içki ve 0,39 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis, araç sürücüleri C.A. ve Ö.Y. ile Türkmenistan uyruklu yolcu Z.J.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından haklarında ‘5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet’ suçundan adli işlem yapılarak, serbest bırakıldı.

Haberin Devamı