Ekonomi Kobe'li reklam filminden ilk kareler

Kobe'li reklam filminden ilk kareler

Paylaş
Kobe'li reklam filminden ilk kareler

Amerikalı Ermeni lobilerinin engellemelerine rağmen THY ile anlaşmasını bozmayan Los Angeles Lakers'ın ünlü oyuncusu Kobe Bryant'ın THY için çektiği reklamın ilk görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandı..

İki yıl boyunca Türk Hava Yolları'nın tanıtım elçisi olan ABD'li ünlü basketbolcu Kobe Bryant'ın rol alacağı reklam filmi çekimleri devam ediyor.

Haberin Devamı

Çekimler biter bitmez Kobe'nin oynadığı THY reklam filmi ilk önce Amerika, Uzakdoğu ve ardından da 80'den fazla ülkede uluslararası televizyon kanallarında ve sinemalarda izleyici ile buluşacak, ayrıca billboard, dergi, dijital ortam gibi birçok farklı mecrada da Türk Hava Yolları'nın reklamları yayınlanacak.

Los Angeles Lakers'ın dünyaca ünlü oyuncusu Kobe Bryant THY için çekilen reklam filmi ile ilgili kamera arkası görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başladı.

Amerika'da ki Ermeni lobileri tarafından da THY ile olan anlaşmasını iptal etmesi için baskı gören Kobe, kamera arkası görüntülerde THY logolu topu elinde bulunduruyor. Çekimlerde takım elbiseli olarak görülen Kobe, "Merhaba millet! Nasılsınız? Ben Kobe, Türk Hava Yolları reklam filmi çekiminde kamera arkasındayız. Eminim herkes beğenecektir. Bildiğiniz gibi, We are Turkish Airlines, We are globally yours' diyor.

Haberin Devamı

Amerika'da ki Ermeni lobileri tarafından da THY ile olan anlaşmasını iptal etmesi için baskı gören Kobe, kamera arkası görüntülerde THY logolu topu elinde bulunduruyor.