Ekonomi Sağlıkçıya özel kredi

Sağlıkçıya özel kredi

Paylaş
Sağlıkçıya özel kredi

Bankalar, taksitli ihtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Sağlık personeli Tıp Bayramı'nda krediye doyacak

Her yıl 14 Mart haftasında kutlanılan Tıp Bayramı dolayısıyla bankalar, sağlık çalışanları için cazip faiz oranları ve uygun vade seçeneklerinin yer aldığı ihtiyaç kredileri sunuyor.

Sigorta hediyeli, otomobilden eve kadar her türlü ihtiyaca yönelik kredilerde, başvuru tarihleri nisan ayına kadar uzatılmış durumda.

Faiz 0.44’ten başlıyor

Tıp Bayramı’na özel kredi kampanyasında, faiz oranları 0.44 ile 1.14 arasında değişiyor. Vakıfbank farklı ihtiyaçlara paralel olarak geliştirdiği çok yönlü finansal hizmetleri kapsamında, yüzde 1.04 faiz ve 48 aya varan vade seçenekleri sunarken, otomobil kredisini yüzde 0.97, konut kredisini de yüzde 0.88’den başlayan faizlerle kullandırıyor. Kampanya, 26 Mart’a kadar geçerli.

Denizbank’tan sigorta hediyesi

Denizbank’ta doktor ve diş hekimlerine özel finansal çözüm paketi hizmete sunuldu. Kredi kullanan sağlık personeli, 1 yıl boyunca ‘doktor mesleki sorumluluk sigortası’nı ücretsiz alabiliyor.

Yine paket çerçevesinde muayenehane alım ve geliştirme kredileri, tıbbi cihazları uygun koşullarda leasing ile temin edebilme, özel komisyon oranlarıyla POS kullanımı kredileri sunuluyor.

Şekerbank 3 ay erteliyor

‘Sağlık Çalışanları İhtiyaç Kredisi’ kampanyası kapsamında, 60 ay vade ve 3 ay taksit erteleme fırsatı sunan Şekerbank’ta başvuru süresi 31 Mart’a kadar devam edecek.

Kampanyadan doktor, eczacı, diş hekimi, veteriner hekim, hemşire, sağlık memuru, sağlık kurumlarında görevli tüm idari/işçi ve personel yararlanabiliyor.

15 bin liraya kadar kredi kullandırılan kampanya kapsamında, 3-12 ay vade için yüzde 0.85, 13-60 ay vade için yüzde 1.05 faiz uygulanıyor. Kredilerde 3 ay taksit erteleme imkanı da var. Banka kefil de istemiyor

Konut için 240 aya varan vade

Garanti Bankası konut almayı düşünen sağlık çalışanlarına, 14 Mart’a özel 240 ay vadeye kadar kredi veriyor. Bankanın sağlık çalışanları için hazırladığı kampanyada, konut kredilerinin faizi yüzde 0.89’dan başlıyor.

Kampanya 14 Nisan’a kadar devam ediyor. Garanti ayrıca, ‘Memleketi Coşturan Destek Kredisi’ adı altında 36 ay vadeli 5000 lira tutarında destek kredisi için faizi yüzde 0.84’ten 0.78’e indirdi.

Daha yüksek tutarda kredi kullanmak isteyenler, 240 lira taksitli 10 bin lira kredi ve yüzde 0.44 faizli 5000 lira kredi imkanlarından yararlanabiliyor.

İş Bankası kefil aramıyor

İş Bankası bordrolu sağlık çalışanlarına 10 bin liraya kadar nakit kredi kullandırıyor. 16 Mart’a kadar geçerli olan kampanya dahilinde hiçbir masraf ödemeden, 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kefil şartı aranmayan kampanya kapsamında 10 bin lira tutarında kredi kullananlara, 48 ay vadede yüzde 1.14 faiz oranı uygulanıyor.

TEB’den masrafsız kredi

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ise doktor, diş hekimi, veteriner ve hemşire olarak görev yapan tüm sağlık çalışanları için aylık yüzde 1.09 faiz oranı ile masrafsız ihtiyaç kredisi veriyor.

22 Mart’a kadar geçerli olan kampanya kapsamında kredi, 1-36 ay arası vadelerde kullandırılıyor.

3

Haberin Devamı