Ekonomi TOKİ borçlarına indirim mi gelecek? Borçlar siliniyor mu? TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenlere müjde!

TOKİ borçlarına indirim mi gelecek? Borçlar siliniyor mu? TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenlere müjde!

Paylaş
TOKİ borçlarına indirim mi gelecek? Borçlar siliniyor mu? TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenlere müjde!

TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenlere müjdeli haber ilk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 13 Eylül’de tanıtımı yapılan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine rekor seviyede başvuru yapılırken bir iyi haber de TOKİ’den ev alan ve borcu devam vatandaşlara geldi. Bakan Kurum yeni bir indirim kampanyasının hayata geçirileceğini duyururken ‘TOKİ borçlarına indirim mi gelecek?’ araştırmaları da yoğunluk kazandı…

TOKİ borçlarına indirim mi gelecek?’ sorusu TOKİ’den ev alan ve borcu devam eden pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Bakan Kurum Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda geçtiğimiz hafta başvuruları alınmaya başlayan “İlk Evim İlk İş Yerim” projesi hakkında bilgi verirken, TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjde olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

TOKİ’DEN EV ALAN VE BORCU DEVAM EDENLERE İNDİRİM MÜJDESİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda

“Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’mizin tecrübesiyle; milletimize uygun fiyatlı güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalışıyoruz.

İlk Evim İlk İş Yerim projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir MİLLET kampanyası!

Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız % 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık.

Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz.

Ayrıca daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir MÜJDEMİZ var.

Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak.” İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TOKİ BORÇLARINA İNDİRİM Mİ GELECEK?

Bakan Kurum’un açıklamasına göre TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler ve borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için hayata geçirilecek indirim kampanyasının detayları 22 Eylül’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından paylaşılacak.