Ekonomi TOKİ'den ev alana indirim müjdesi

TOKİ'den ev alana indirim müjdesi

Paylaş
TOKİ'den ev alana indirim müjdesi

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan, 250 bin konut, 100 bin altyapılı arsa ve 10 bin işyerini içeren ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ kampanyasına başvurular devam ediyor.

Başvuruların 5 milyona koştuğu projeye, Türkiye’nin dört bir yanından milyonların ilgisi büyük. Başvurular devam ederken daha önce Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) konut alanlarla ilgili yönelik müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI PAYLAŞACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ ev borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası düzenlendiğini, kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın paylaşacağını açıkladı. Twitter hesabından açıklamada bulunan Kurum, bugüne kadar 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’nin tecrübesiyle Türk milletinin uygun fiyatlı güvenli konutlarda oturması için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

ÖDEMEDE DE KOLAYLIK YAPILACAK

‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projesinin yerli ve milli imkanlarla yapılan bir millet kampanyası olduğunu belirten Bakan Kurum, “Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız yüzde 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı