Kemer Etüt merkezinde son aşamaya gelindi

Etüt merkezinde son aşamaya gelindi

Paylaş
Etüt merkezinde son aşamaya gelindi

Etüt merkezinde son aşamaya gelindi

KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde yapımı devam eden Destek Eğitim Kursu'nda incelemelerde bulundu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na, incelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti. Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Fen İşleri Müdürü Baki Yalın yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Topaloğlu'na bilgi verdi. Tüm tamir, tadilat ve boya işlerinin Kemer Belediyesi tarafından karşılandığı etüt merkezinde, belediye ekipleri binayı baştan inşa etti. Bu yıl 12. sınıflara ücretsiz verilmesi planlanan kursun gelecek yıl da 9, 10 ve 11. sınıflara verilmesi planlanıyor.

Özel eğitim kursu standartlarına uygun olarak yapılan binada sınıflarda aynı standartlarda hazır hale getirildi. Boya işlemlerinin bitmesinin ardından bu ayın sonunda veya ocak ayının ilk haftasında açılması planlanan kursa, şu ana kadar 80 öğrenci başvuruda bulundu. Öğrenci sayısının 100'e ulaşması tahmin ediliyor.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Belediye olarak eğitime ne kadar önem verdiğimiz malum. Eğitim olmazsa başarı olmaz. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz kurs imkanı sağlama sözünü yerine getireceğiz. Etüt merkezinde yapılan çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Sadece boyası kaldı. Boyası da bitince bu ayın sonuna doğru ya da ocak ayının ilk haftası öğrencilerimiz kurslarını alabilecek. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz. Eğitim varsa gelecek var. Herkes bizi izlemeye devam etsin" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı