Finike Finike'de öğretmenler arası turnuva

Finike'de öğretmenler arası turnuva

Paylaş
Finike'de öğretmenler arası turnuva

Finike'de öğretmenler arası turnuva

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla 4 ayrı branşta öğretmenler arası düzenlenen turnuvalar voleybol final maçıyla sona erdi.

Finike'de, öğretmenler arası bocce, dart, masa tenisi ve voleybol turnuvası düzenlendi. Voleybol final maçı ile sona eren turnuvanın ardından Finike Spor Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Ergün Baysal, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Ali Özbek, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Yaklaşık iki hafta süren spor etkinliklerinde, bocce ve dart turnuvasında Cengiz Topel Ortaokulu öğretmenleri, masa tenisinde ise Çavdır ilkokulu Öğretmeni Şahin Şenses birinci oldu. Ödül töreni öncesi yapılan voleybol yarı final ve final maçları programa katılan davetliler tarafından büyük bir coşkuyla izlendi. Maçın ardından, turnuvada birinci olan takım ve öğretmenlere protokol eliyle ödülleri verildi.

Voleybol final maçını Eroğlu Nuri Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Şehit İsmail Çalkan Ortaokulu öğretmenleri oynadı. Çekişmeli maçın her anını büyük heyecanla izleyen öğrencilerin tezahüratı salonda büyük coşku yarattı. 3-1'lik skorla final karşılaşmasını galip tamamlayan Eroğlu Nuri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri, birincilik kupasını aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı