Kemer Fırtınadan devrilen ağaçlar kaldırıldı

Fırtınadan devrilen ağaçlar kaldırıldı

Paylaş
Fırtınadan devrilen ağaçlar kaldırıldı

Fırtınadan devrilen ağaçlar kaldırıldı

KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde geçen gün yaşanan fırtına nedeniyle devrilen ağaçlar, Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunduğu yerlerden kaldırıldı.

Kemer'de yaşanan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle bazı mahallelerde devrilen ağaçlar ulaşımı olumsuz etkiledi. Ulaşımın daha hızlı ve daha güvenli şekilde sağlanması için bölgeye giden belediye ekipleri, devrilen ağaçları bulundukları yerden kaldırarak trafiği rahatlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kemer Belediyesi'ne ait seralarda ilçeyi daha güzel bir görüntüye kavuşturmak için de çiçek ve bitki üretmeye devam ediyor. Belediye ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerinde yapılan budama çalışmalarında işe yarayan çelikleri de köklendirme işlemine tabii tutuyor. Sökülen bitkiler ise saksılara konularak daha sonra kullanılmak üzere yeniden hazırlanıyor. Ekipler ayrıca Atatürk Caddesi üzerinde şekli bozulan ve düzensiz şekilde büyüyen çınar ağaçlarında budama işlemi gerçekleştirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Artık kış aylarına girdik. Kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem almaya başlamıştık. Tedbirli davranmak gerekiyor. Kış aylarında fırtınalarda ağaçlar devrilebiliyor. Belediye olarak önlemlerimizi alıyoruz. Biz, yeşili seven bir belediye olarak ağaçlarda budama ve bakım çalışmalarına hız veriyoruz. Ağaçları budayarak ilkbaharda daha gür ve yeşil olarak büyümesini sağlıyoruz. Daha fazla yeşil alanlar oluşturmak için de çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı