Gaziantep Gaziantep’te 300 öğrenciye ödül

Gaziantep’te 300 öğrenciye ödül

Paylaş
Gaziantep’te 300 öğrenciye ödül

Gaziantep’te 300 öğrenciye ödül

Kadir GÜNEŞ/GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP’te 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında okullarını yüksek puan ile bitiren 300 öğrenciye bisiklet ve bilgisayar hediye edildi.
Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde organize edilen ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun yanı sıra Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, öğrenciler ve velileri katıldı.
Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleşen ödül töreninde 136 İlkokul öğrencisine,107 Ortaokul öğrencisine bisiklet ödülü verilirken, 63 Lise öğrencisine ise dizüstü bilgisayar armağan edildi.
Törene katılanlara seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, derece yapan öğrencilerin ödüllendirilmesi gerektiğini söyleyerek. ”Şehirde hangi konuyu tartışırsak tartışalım sonunda geldiğimiz nokta eğitim meselesi ve nitelikli birey meselesi oluyor. Bundan dolayı Milli Eğitim camiasına elimizden gelen desteği veriyoruz. Şu anda eğitim anlamında çeşitli hizmetler sunuyoruz.
Bugün ise 300’e yakın öğrencimizin ödüllendirilmesindeki kasıt ise emek verenin farkının ortaya çıkması gerekiyor. Buradaki 300 öğrencimiz diğerlerinin arasından sıyrılarak birinci olmuştur. Dolayısıyla bu birincilerin ödüllendirilmesi gerekiyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı