Manavgat Genç yıldızlardan Manavgat Belediyesi'ne ziyaret

Genç yıldızlardan Manavgat Belediyesi'ne ziyaret

Paylaş
Genç yıldızlardan Manavgat Belediyesi'ne ziyaret

Genç yıldızlardan Manavgat Belediyesi'ne ziyaret

MANAVGAT, (DHA)- TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının yer aldığı futbol turnuvasında ikinci olma başarısı gösteren Manavgat Belediyesi Çolaklı Spor Kulübü'nün U12 futbol takımı, Manavgat Belediyesi'ni ziyaret etti.

Manavgat Belediyesi Çolaklı Spor Kulübü'nün U12 futbol takımı, Kuşadası'nda düzenlenen, TFF Süper Lig ve TFF 1.Lig takımlarının yer aldığı 10 Numara Sportif Futbol Turnuvası'nda ikinci olma başarısı gösterdi. U12 futbol takımı, final mücadelesinde Bursa Merinosspor'a penaltılarda yenilerek şampiyonada ikinci oldu. Turnuva dönüşünde kupalarıyla Manavgat Belediyesi'ni ziyarete gelen yıldız adaylarını, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i temsilen Başkan Yardımcısı Halis Akkaya karşıladı.

Başkan Yardımcısı Halis Akkaya, geçen günlerde U14 takımının da aynı başarıyı göstermesinin ardından sonra gelen başarıyla bir kez daha gururlandıklarını söyledi. Akkaya, "Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen'in futbol akademilerimize verdiği desteğin, kupalar ve şampiyonluklarla taçlanması hepimizi oldukça gururlandırdı. Çocuklarımızı tebrik ediyor, Manavgat Belediyespor çatısı altında nice başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı