Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden çalışanlarına promosyon müjdesi

Gölbaşı Belediyesi'nden çalışanlarına promosyon müjdesi

Paylaş
Gölbaşı Belediyesi'nden çalışanlarına promosyon müjdesi

Gölbaşı Belediyesi'nden çalışanlarına promosyon müjdesi

Mehmet DEMİR/ANKARA, (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, personel maaşlarına en yüksek promosyon teklifini veren Vakıfbank ile sözleşme imzaladı. Başkan Şimşek, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çalışanımızın yanındayız" dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, personel maaşlarına en yüksek promosyon teklifini veren Vakıfbank'ın Gölbaşı Müdürü Aşiyan Ertürk ile bir araya geldi. İmza töreninde konuşan Şimşek, 3 yılı kapsayacak banka promosyon sözleşmesini imzalayacaklarını belirterek, "Bankalar ile yıllık promosyon ihaleleri yapılır. Geçmişte yapılan anlaşmaların yaklaşık 10 kat fazlasını yaptık. Çalışanlarımızın cebine ne kadar fazla para koyabilirsek bizler o kadar mutlu oluruz. 872 şirket çalışanımıza 3 bin 300 TL'lik promosyon aldık bankamızdan. Bu promosyonlar bayram öncesi çalışan personelimizin hesaplarına geçecek. Aynı zamanda 256 adet kadrolu memurumuz var. Memurlarımızın da promosyon ihalesini gerçekleştirdik o da 4 bin 530 TL. Bu promosyon içine bu zamana kadar dahil edilmeyen 30 meclis üyelerimizi de dahil ettik. Meclis üyelerimizde bu promosyondan faydalanacak. Bu sayede personelimize önemli bir destek sağlamış olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çalışanımızın, vatandaşımızın yanındayız. Çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Allah güzel günlerde, sağlıkla harcamayı nasip etsin" dedi.
Vakıfbank Gölbaşı Müdürü Aşiyan Ertürk ise "Hem belediyemize hem de bankamıza hayırlı olsun. Her zaman belediyemizin yanındayız" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından sözleşme imzalandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı