Merkez Güçlü İş Kadınları Derneği, çocuklu aileleri koşuya davet etti

Güçlü İş Kadınları Derneği, çocuklu aileleri koşuya davet etti

Paylaş
Güçlü İş Kadınları Derneği, çocuklu aileleri koşuya davet etti

Güçlü İş Kadınları Derneği, çocuklu aileleri koşuya davet etti

Nuri PİR/ADANA, (DHA)- BU yıl 7’nci kez düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nda kurdukları stantta çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Adana Güçlü İş Kadınları Derneği, 7 Nisan Pazar günü yapılacak ödüllü Anne Baba Çocuk Koşusu’na tüm aileleri davet etti.
Adana Güçlü İş Kadınları Derneği Başkanı Aslı Cirit Konar ve Başkan Yardımcısı Canan Kılınç, 7. Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Gazipaşa Bulvarı’nda kurdukları stantta çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti. Standın karnaval boyunca aktif olacağını kaydeden Konar, “Dansçılarımız ve sanatçılarımız gösteriler yapacak. Astrologlarımız, ebeveyn eğitmenlerimiz, sosyologlarımız olacak. Okul öncesi eğitmenlerimiz çocuklarımıza çeşitli etkinlikler yaptıracak. Yazarlarımızı, mesleğinde marka olmuş kadınları davet edeceğiz. Çocuklarımızı başarılı insanlarla tanıştıracağız. Karnaval ruhunu yaymak için de herkese ücretsiz çiçekli taçlar dağıtacağız” dedi. Meslekli kadınlar olarak Adana’yı dünyaya açılan pencere haline getirmeye çalıştıklarını kaydeden Konar, “Derneğimizde her meslekten kadın var ancak kapasitemizden tam yararlanılamadığını düşünüyoruz. Avrupa Birliği projelerine talibiz. Adana’da çoğu proje geri dönüyor ama Bayburt’ta, Çorum’da projeler teslim ediliyor. Hibeler, fonlar alınıyor. Adana bu desteklerden yararlanamıyor. İşsizlikte şampiyonuz. Bunu anlatmak için, daha doğru insanlara ulaşmak için bu karnavalda çeşitli etkinlikler yapmak istedik. Doğru dokuya ulaşabilmek için daha fazla insana kendimizi anlatmamız gerekiyor. Eğitim almış kadınlarız, milli servetiz. Proje ekipleri oluşturabilmemiz için örgütlenme içerisine girdik” diye konuştu.
Konar, 7 Nisan Pazar günü saat 13:00’te Merkez Park’ta yapılacak 10 bin TL alışveriş çeki ödüllü “Anne Baba Çocuk Koşusu”na katılmak için tüm ailelere çağrıda bulundu. Konar, meslek formaları giyen dernek üyelerinin çocuklarıyla koşuya katılacağını, koşu için kayıt yaptırmak isteyen ailelere kostüm desteği sağlanacağını ve hatıra madalyası verileceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı