Gündem Polat çiftinin adliyeye sevki sırasında dikkat çeken detaylar! Kelepçeyi kopardı

Polat çiftinin adliyeye sevki sırasında dikkat çeken detaylar! Kelepçeyi kopardı

Paylaş
Polat çiftinin adliyeye sevki sırasında dikkat çeken detaylar! Kelepçeyi kopardı

Dilan ve Engin Polat çiftinin aralarında bulunduğu 18 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında otobüse binen Sıla Doğu'nun kolundaki plastik kelepçeyi çıkardığı görüldü.

Kara para aklama, suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, belgede sahtecilik ve vergi kanununa muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve birinci derece yakınlarının da aralarında bulunduğu toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 18'i emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. 

Haberin Devamı

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat'ın da aralarında olduğu şüphelilerle ilgili "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma devam ediyor.

SAATLERCE İFADE VERDİLER

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 6 saati aşkın süre sorgulanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat çiftinin sorgusu dün gece saat 23.45'de tamamlandı. Polat çifti ile birlikte gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından toplu halde adliyeye sevk edildi.

KELEPÇEYİ KOPARDI

Şüphelilerin adliyeye sevki sırasında Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu'nun polis otobüsüne bindikten sonra kolundaki kelepçeyi tek çırpıda çıkarması dikkatlerden kaçmadı. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen o anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Haberin Devamı
Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, polisin taktığı plastik kelepçeyi sinirden kopardı

ANNESİNİN BİLEZİKLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Şüphelilerin Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolü sırasında, hastaneye gelen Engin Polat'ın annesi Şükran Polat ise basın mensuplarının sorularına 'çok sinirliyim, bunu söylemek istiyorum, başka hiçbir şey söylemek istemiyorum' diye yanıt verdi. Şükran Polat'ın kolundaki çok sayıda bilezik ise dikkat çekti.

Dilan Polat'ın kayınvalidesinin altın bilezikleri dikkat çekti! Gazetecilere tepki gösterdi