Gündem Son dakika! Mersin'de bir evde 5 kişinin cesedi bulundu

Son dakika! Mersin'de bir evde 5 kişinin cesedi bulundu

Paylaş
Son dakika! Mersin'de bir evde 5 kişinin cesedi bulundu

Mersin'in Akdeniz ilçesinde müstakil bir evde 3'ü çocuk, 5 kişinin cesedi bulundu. Mehmet Kaya'nın karısı ve çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Gündoğu Mahallesi’ndeki bir evde cinayet olduğu bilgisi üzerine adrese giden ekipler, eve girip arama yaptı.

Haberin Devamı

3'Ü ÇOCUK 5 KİŞİ

İhbar üzerine müstakil eve giren polis ekipleri, evde 3'ü çocuk 5 kişinin cesedi ile karşılaştı.

Yapılan ilk incelemede, tabancayla vuruldukları belirlenen 5 kişinin, Mehmet Kaya, eşi Zehra Kaya, çocukları Onurcan, Esmanur ve Rabia Kaya olduğu belirlendi.

CESETLER DAMDAKİ YATAKLARDA BULUNDU

Mersin'de 5 kişinin cesetlerinin, sıcak hava nedeniyle evlerinin damına serdikleri yataklarda bulunduğu öğrenildi. Mehmet Kaya (42), eşi Zehra Kaya (35), çocukları Onurcan (18), Rabia (12) ve Esmanur Kaya'nın (5) cansız bedenleri, yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından Mersin Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

Komşuları Mehmet Kaya'nın işsiz olduğunu, bazı dönemlerde eskicilik yaptığını söyledi.

Dün gece peş peşe silah sesleri duyduklarını belirten çevre sakinleri, ailenin maddi durumunun iyi olmadığını, bu yüzden sık sık sorunlar yaşadıklarını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevre güvenliği alınarak evde inceleme başlatıldı.

Mehmet Kaya'nın, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etttiği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi. Mahalle sakinleri ise Mehmet Kaya'nın şizofren hastası olduğunu iddia etti.