Kilo Verirken Yapılan Hatalar

Kilo Verirken Yapılan Hatalar Haberleri

Son dakika kilo verirken yapılan hatalar haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kilo verirken yapılan hatalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kilo verirken yapılan hatalar haber sayfamızda...
'Ne yaptıysam zayıflayamıyorum' diyenlerin yaptığı 10 hata! Uzmanı tek tek sıraladı

'Ne yaptıysam zayıflayamıyorum' diyenlerin yaptığı 10 hata! Uzmanı tek tek sıraladı

21.10.2023
Zayıflama sürecinde yapmanız gereken her şeyi yaptığınızdan emin olduğunuz halde bir türlü verimli bir şekilde kilo veremiyorsanız, doğru bildikleriniz yanlış olabilir. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Derya Fidan, diyet yapanların farkında olmadan en sık yaptığı 10 hatayı açıkladı. İşte Derya Fidan'ın o sözleri:
Zayıflamak isterken bu hatayı yapmayın! Daha fazla kilo alımına sebep oluyor

Zayıflamak isterken bu hatayı yapmayın! Daha fazla kilo alımına sebep oluyor

24.09.2023
Fazla kilolarınızdan kurtulmaya çalışıyorsanız mutlaka vücudunuza uygun bir diyet ve egzersiz programına uymalısınız. Ancak diyet ve egzersiz yaparken farkında olmadan yaptığınız bazı hatalar daha fazla kilo almanıza sebep olabiliyor.
Kilo verirken yapılan en yaygın 5 hata

Kilo verirken yapılan en yaygın 5 hata

16.10.2022
Kilo verebilmek metabolizma hızına bağlı olarak değişir. Bazen diyet ve egzersiz yapsanız bile kilo vermeniz sandığınız kadar kolay olmaz. Her insanın vücudu birbirinden farklıdır. Ancak yaşamınızda farkında olmadan yaptığınız bazı hatalar kilo vermenizi engeller. Kilo vermeye çalışırken sıklıkla yapılan hataları Posta.com.tr okurları için derledik.
Kilo vermeyi engelleyen alışkanlıklar

Kilo vermeyi engelleyen alışkanlıklar

14.08.2022
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için diyet ve egzersiz yapıyor olabilirsiniz. Ancak diyet yaparken yapılan bazı hatalar kilo vermeyi engelliyor. Zayıflamak isteyenler diyet ve spor ile hayallerindeki kiloya ulaşmak için her ne kadar çabalasa da yapılan yanlış beslenme kilo vermeyi daha da zorlaştırıyor. Sağlıklı zayıflamak için farkında olmadan yaptığınız ve kilo vermeyi zorlaştıran alışkanlıklarınızı bırakmanız gerekir. Peki, kilo vermeyi engelleyen alışkanlıklar nelerdir? Bu sorunun yanıtını Posta.com.tr okurları için araştırdık.
Kilo verirken yapılan en yaygın hatalar!

Kilo verirken yapılan en yaygın hatalar!

3.04.2022
Kilo verme planı her birey için farklılık gösterir. Her zamankinden çok egzersiz yaptığınız halde ve diyetinizi eksiksiz uyguladığınız halde kilo veremiyor olabilirsiniz. Bu durum bazı şeylerin yanlış uygulandığının göstergesi olabilir. Her insanın vücut biçimi ve yaşam tarzı farklılıklar gösterir. Kilo vermeye başlamadan önce bireylerin kendisine en uygun olan programı seçmeleri büyük önem taşır. İşte kilo vermeye çalışırken sıklıkla yapılan hataların bazıları
Kilo veremeyen 3 insan tipi... Siz de onlardan mısınız?

Kilo veremeyen 3 insan tipi... Siz de onlardan mısınız?

31.03.2022
Diyet ve egzersiz yapmak kilo vermek konusunda en birinci yoldur. Saatlerce egzersiz yapsanız diyet programınıza uysanız bile yeterince bu programlar yeterince etkili kilo vermeniz mümkün olmayabilir. Bazı insanların kilo vermesine diyet dahi yardımcı olmaz. Doğru beslenmeye çalışırlar, kalorisi düşük gıdalar tüketirler, diye programlarının dışına çıkmazlar ama yine de kilo veremezler. Her türlü yolu deneseler de kilo veremeyen kişiler nerede yanlış yaptıklarını düşünüp dururlar. Sizde kilo veremeyenlerdenseniz bu hataları yapıyor olabilirsiniz.
Kilo verirken yapılan 8 hata

Kilo verirken yapılan 8 hata

2.07.2020
Karantinada hep evde olunca mutfağa girdik ekmekler, pastalar, börekler yaptık. Tüm bunlar nedeniyle de ‘kilo almak’ çoğumuz için kaçınılmaz oldu. Artık kilo verme zamanı geldi de geçiyor bile. Ancak kilo vermeye çalışırken yaptığımız bazı hatalar var ki verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri almamıza yol açmalarının yanı sıra sağlığımızı da ciddi boyutlarda tehdit edebiliyor. Diyette yapılan hatalar motivasyonumuzu kötü etkileyebiliyor, zayıflarken yapılan hatalar sonradan düzeltilmesi zor problemlere yol açabiliyor. Diyete başladıktan sonra kilo almak da bunlardan biri. Acıbadem Fulya Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Melike Şeyma Deniz kilo verirken dikkat etmemiz gereken 8 kuralı anlattı İşte kilo verirken yapılan 8 hata!
Kilo verirken yapılan hatalar (Bel, bacak ve basen nasıl eritilir?)

Kilo verirken yapılan hatalar (Bel, bacak ve basen nasıl eritilir?)

25.04.2018
Kilo verme aşamasında yapılan birtakım hatalar motivasyonunuzu kırıp sizi hedefinizden uzaklaştırabilir. İşte kilo verirken yapmamanız gerekenler... Dr. Ayça Kaya anlattı
Demir eksikliği çocuklarda hırçınlığa neden olur mu?

Demir eksikliği çocuklarda hırçınlığa neden olur mu?

17.12.2022
Çocuklarda en sık görülen hastalıklardan biri olan demir eksikliği huzursuzluk ve hırçınlığa sebep oluyor. Genellikle yeterli demirin alınmaması ve beslenme sorunlarından ortaya çıkan hastalık önlem alınmazsa farklı hastalıklara da yol açıyor.
Bu hatalar kilo vermeyi engelliyor!

Bu hatalar kilo vermeyi engelliyor!

8.09.2022
Diyet ve egzersiz yaptığınız halde hedeflediğiniz kiloya ulaşamıyorsanız bu durum bazı şeyleri yanlış yaptığınızı gösterir. Kilo vermek isteyenler genellikle sağlıksız şok diyetleri uygulamaya çalışır. Oysa her insanın vücut biçimi ve yaşam tarzı farklılık gösterir. Bu sebeple herkesin farklı bir diyet programını uygulaması gerekir. Kilo vermeye başlamadan önce bireylerin kendisine en uygun olan programı seçmeleri büyük önem taşır. Peki, kilo vermeyi engelleyen yanlışlar nelerdir? İşte merak edilen sorunun yanıtı...
Uzmanı uyardı! Diyet yaparken bu hataları yapmayın

Uzmanı uyardı! Diyet yaparken bu hataları yapmayın

20.05.2022
Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte herkesi kilo verme telaşı sardı. Hızlı bir şekilde kilo vermek ve istenilen bedene kavuşmak için çeşitli diyet yöntemleri araştırılmaya başlandı. Ancak diyet yaparken farkında olmadan yapılan hataların kilo vermeyi zorlaştırdığı ortaya çıktı. Diyet yaparken yapılan tüm hataları uzman isim açık açık anlattı. Herkesin kilo verirken yaptığı bu hatalar hem ileride sağlık problemleriyle karşılaşmanıza hem de kilo verememenize sebep olabilir. İşte diyet yaparken çok sık yapılan 8 hata...
Ek gıdaya geçişte bu hataları yapmayın!

Ek gıdaya geçişte bu hataları yapmayın!

25.03.2022
Çocuğum yemek yemiyor ne yapmalıyım diyerek benden yardım isteyen ebeveynlere yönelttiğim soruların başında ek gıda sürecine geçişleri ve yaşadıkları yer alıyor.