Merkez Hastanede tedavi gören çocuklara yılbaşı sürprizi

Hastanede tedavi gören çocuklara yılbaşı sürprizi

Paylaş
Hastanede tedavi gören çocuklara yılbaşı sürprizi

Hastanede tedavi gören çocuklara yılbaşı sürprizi

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Baro Çocuk Hakları Merkezi ile Mersin Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) işbirliğinde, Tıp Fakültesi Hematoloji ve Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören çocuklara yılbaşı etkinliği düzenlendi.
Ebru sanatı yapılarak keyifli vakit geçirilen etkinlik kapsamında çocuklara yılbaşı hediyesi verildi. Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, "Tedavi gören çocuklarımıza moral vermek ve onların motivasyonlarını yükseltmesi için bu tip etkinliklere önem veriyoruz. Hastalıkları sırasında yoğun ve zor zamanlar geçiyorlar. Bu nedenle bizlerde çocuklarımız için sanatsal etkinliklerle yılbaşı etkinliği gerçekleştik. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler dağıttık. Çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek de bizlere en büyük hediyedir. Etkinliğimize destek veren meslektaşlarımıza, eczacılarımıza ve MESİAD yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.
Avukat Tülay Sevgi Can ve kızı Zeynep Can’ın eşliğinde çocuklarla yapılan ebru sanatıyla, çocuklar keyifli vakit geçirdi. Yeni yıla sevinçle girdiklerini ifade eden çocuklar, düzenlenen etkinlik ve hediyeler için emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı