İnegöl İnegöl Belediyesi, Gaziler ve aileleri için yemek düzenledi

İnegöl Belediyesi, Gaziler ve aileleri için yemek düzenledi

Paylaş
İnegöl Belediyesi, Gaziler ve aileleri için yemek düzenledi

İnegöl Belediyesi, Gaziler ve aileleri için yemek düzenledi

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)- İNEGÖL Belediyesi, Gaziler Günü nedeniyle, gazilerin onuruna akşam yemeği düzenledi. Yemeğe, İlçe Kaymakamı Eren Arslan ile Belediye Başkanı Alper Taban'da katıldı.

Gaziler Günü nedeniyle, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde etkinlikler yapıldı. Gündüz gerçekleşen törenler sonrası, İregöl Belediyesi organizasyonuyla gaziler ve ailelerinin katıldığı yemek düzenlendi. İlçe protokolünün de hazır bulunduğu yemekte, gazilik unvanına erişmiş kahramanlara Türk milleti adına teşekkür edildi. Yemek sonrası konuşan İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen, “Gaziler günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikler bizleri mutlu etti. Bugün, gaziler günü coşkusunu tüm gün yaşadık. Yalnızca bugün değil her zaman yanımızda olan, bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve kurum amirlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise “Gazilerimiz için ne desek az kalır. Tüm güzellikler sizlerin olsun. Tabi, gaziler günü özelinde bu vesileyle toplanıyoruz ancak her zaman gönlümüzde olduğunuzu unutmayın. Çok değerli dernek başkanımız var. Selami Seymen. Bu organizasyonlarda da çok ciddi emeği oldu. Şu ganda hayatta olmayan tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olanlara sağlıklı ve sıhhatli ömürler diliyorum" diye konuştu.

Kaymakam Eren Arslan da, gazilerimizin bizlerin baş tacı ve gururu olduğunu belirtip, "Sizler, arkamızda duran, bize tarihimizi, geçmişimizi ve gelecek noktasında istikametimizi tayin eden kıymetlilerimizsiniz. Bu vesileyle bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız ve dernek Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizlere de sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Yemeğin ardından, Gaziler Günü nedeniyle, Atatrük Anıtı önünde anma programı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı