Kırklareli İstanbul Sanayi Odası Başkanı Bahçıvan: Türkiye’ nin butik projelere ihtiyacı var

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Bahçıvan: Türkiye’ nin butik projelere ihtiyacı var

Paylaş
İstanbul Sanayi Odası Başkanı  Bahçıvan: Türkiye’ nin butik projelere  ihtiyacı var

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Bahçıvan: Türkiye’ nin butik projelere ihtiyacı var

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan’ı makamında ağırladı.
Gerçekleştirilen ziyarette, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nihat Bıyıklı, Hüsnü Güngör Akarca ve Ahmet Eroğlu’da yer aldı.
Ziyaretinden dolayı İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan’a teşekkür eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Gösterdikleri misafirperverlik ve samimiyetlerinden dolayı KTSO Başkanı Soner Ilık ve Oda Yönetimi’ne teşekkür eden İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan yapılacak olan her türlü çalışmaya katkı vermeye hazır olduklarını belirterek şunları kaydetti:
“Kırklareli benim için ekmeğini yediğim topraklardır. O bakımdan bizim için pozitif ayrımcılığı da olan bir şehir. Lüleburgaz’da sanayi tesisimizin faaliyetleri de devam ediyor. O bakımdan buranın değeri benim için çok daha anlamlı. Buranın bende farklı bir değeri var, anlamı var.
Türkiye’nin butik şehirlerde, butik markalara, butik projelere ihtiyacı var. Kırklareli’nde bu şansı fazlasıyla görüyorum. Genç bir Başkan ve Yönetim Kurulu’nun idaresinde ve vizyonunda Kırklareli’nde ekonomik canlanmanın artacağına inanıyorum. İstanbul Sanayi Odası olarak, ondan da öte bu ilin bir sanayicisi olarak kendimize düşen fikir ortaklığında ve farklı proje desteklerinde yanlarında olacağız. Bu konuda kardeş şehrimize ve kardeş odamıza her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Kırklareli, Türkiye’nin Avrupa’ya ve Avrupa Birliği’ne açılan iki tane kapısından birisi durumunda bulunuyor. Kırklareli’nin hem İstanbul’a yakınlığı hem de bunun yanında bakir kalabilme gibi önemli bir özelliği var. İnsanlar artık bakir yer özlemini de fazlasıyla yaşıyorlar. Son zamanlarda yapılan ulaşım imkanlarıyla daha da yakınlaşmış olması ile bunları birleştirdiğimiz zaman kıymetli bir kaynağa sahip olduğumuzu görüyorum. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetimi inşallah bu kaynağı kullanarak, marka değerimizi daha da güçlendirip, önümüzdeki süreçte çok daha ileri noktalara taşıyacaktır.”

Haberin Devamı