Burdur Jandarma aranan 13 kişiyi yakaladı

Jandarma aranan 13 kişiyi yakaladı

Paylaş
Jandarma aranan 13 kişiyi yakaladı

Jandarma aranan 13 kişiyi yakaladı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da jandarma ekiplerinin 3 günlük çalışması sonucunda çeşitli suçlardan aranan 13 kişi yakalandı. Şüphelilerden 2'si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanırken, diğerleri serbest kaldı.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 24, 25 ve 26 Aralık 2019 tarihlerinde yaptıkları uygulamada, 6 ayrı suçtan aranan ve başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik kullanan cezaevi firarisi M.E., Çallıca köyündeki bağ evinde yakalandı. Bağ evinde yapılan aramada ruhsatsız 12 kalibre pompalı av tüfeği, 9 av tüfeği kartuşu ile şüphelinin aynı evde kalan kardeşi T.E.'ye ait olduğu belirlenen ruhsatsız 7.65 mm çapında tabanca, 2 şarjör ve 14 fişek ele geçirildi. Malzemelere el konulurken, M.E. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

Kent merkezinde 'yoklama kaçağı' olarak aranan M.Y., 'borçlunun ödeme şartını ihlali' suçundan aranan Ş.M., Ağlasun ilçesinde 'tefecilik yapmak', 'basit yaralama', 'bedelsiz senedi kullanma', 'silahla tehdit' olmak üzere 5 farklı suçtan aranan A.A., Bucak ilçesinde 'basit yaralama' suçundan aranan Ü.G.B., 'hakaret' suçundan aranan A.G., 'mala zarar verme' suçundan aranan S.A., 'tehdit' suçundan aranan M.M., 'bir kişinin taksirle yaralanmasına neden olma' suçundan aranan V.H. ve 'yoklama kaçağı' olarak aranan D.Y., Çavdır ilçesinde 'yoklama kaçağı' olarak aranan H.A., Gölhisar ilçesinde 'hakaret' ve 'bilişim sistemine hukuka aykırı olarak girmek suretiyle verilerin yok edilmesi veya değiştirilmesi' suçundan aranan E.T. de yakalanarak, sevk edildikleri adli makamlarca işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Karamanlı ilçesinde ise 'şantaj' suçundan aranan S.C., yakalanarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı ve Burdur Açık Cezaevi'ne teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı