Antalya Jandarma suçluları tek tek yakaladı

Jandarma suçluları tek tek yakaladı

Paylaş
Jandarma suçluları tek tek yakaladı

Jandarma suçluları tek tek yakaladı

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları kapsamında dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişiyi yakaladı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT timlerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Döşemealtı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş ekipleriyle ortak yapılan çalışmalarda nitelikli dolandırıcılık gibi suçlardan 16 kaydı ve dolandırıcılık suçundan da 14 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.T.'nin adresi belirlendi. Jandarmanın düzenlediği operasyonda A.T. evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Aksu Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş ekipleri, hakkında 7 suç kaydı ve uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan kesinleşmiş 5 yıl 6 ay hapis cezası bulunan B.C.'yi yakaladı. Konyaaltı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş ekipleri de hakkında 10 suç kaydı ve hırsızlık suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan A.T.'yi yakaladı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından A.T., B.C. ve A.T. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı