Sivas Jandarma Teşkilatı 180'inci yaşını kutladı

Jandarma Teşkilatı 180'inci yaşını kutladı

Paylaş
Jandarma Teşkilatı 180'inci yaşını kutladı

Jandarma Teşkilatı 180'inci yaşını kutladı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Valisi Salih Ayhan, Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Sivas İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen kutlama programına katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda söz alan Vali Salih Ayhan, mazisi başarılarla dolu Jandarma Genel Komutanlığı'nın 180 yılı geride bıraktığını kaydetti. Vali Ayhan, Jandarma Teşkilatı'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusun takdirini kazandığını söyledi. Ayhan, "Jandarmamız, benimsediğimiz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı ile halkımızla bütünleşmiş, halkımızın memnuniyetini kazanmış, aziz milletimizin gönlünde her zaman müstesna bir yerde olmuştur. Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize huzurlu bir ömür diliyorum. Görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.
İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu ise 180 yılı geride bırakmış olmanın mutluluğunu, yaşadıklarını söyledi.
Vali Ayhan, görevlerinde başarılı olan jandarma mensuplarına, başarı belgesi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı