Orhangazi Kamyona arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü; sürücü yara almadan kurtuldu

Kamyona arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü; sürücü yara almadan kurtuldu

Paylaş
Kamyona arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü; sürücü yara almadan kurtuldu

Kamyona arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü; sürücü yara almadan kurtuldu

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA) – GEBZE-Orhangazi-İzmir Otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, seyir halinde olan kamyona arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü. Tavanı tamamen parçalanan otomobilin sürücüsü, kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi Tüneli içinde meydana geldi. Bursa’dan İstanbul’a gitmekte olan D.D.Ö (27) idaresindeki 34 JR 2704 plakalı otomobil, Orhangazi Tüneli içinde sürücüsünün dikkatsizliği nedeniyle, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, aynı yönde gitmekte olan M.D. (46) idaresindeki 10 AAK 662 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrasında kamyona arkadan çarpan otomobilin tavanı parçalandı. Otomobil hurdaya dönerken sürücü ise ufak sıyrıklarla kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık durumu iyi olan sürücü iç kanaması ihtimaline karşın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle, bir süre Orhangazi Tüneli’nde trafik, kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Yaklaşık bir saatin ardından araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı