Kasaplar ve Esnaf Odasından restoranlarda et denetimi

Kasaplar ve Esnaf Odasından restoranlarda et denetimi

Kasaplar ve Esnaf Odasından restoranlarda et denetimi

12 Haziran 2019, Çarşamba 15:42 Son Güncelleme:
YAZI BOYUTU
Abone Ol Google News

ADANA, (DHA)- ADANA Kasaplar ve Esnaf Odası, vatandaşların sağlığını korumak amacıyla kentteki birçok restoranda kırmızı ve beyaz et denetimi yaptı.

Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur koordinesinde gerçekleşen denetimlerde et yemekleri satan ve et reyonu bulunan işletmelerde etin içeriğine bakılarak bozulmuş ürün satılıp satılmadığı kontrol edildi. Bazı işletmelerde özellikle sıcak havalardan dolayı bozulmaya başlayan et ürünlerine baharat karıştırılarak kokmasının önlendiğinin altını çizen Başkan Yağmur, bu tür şok denetimlerle vatandaşın sağlıklı et tüketimini amaç edindiklerini belirtti. Kentteki birçok restoranda denetlemelerde bulunan ekip et ürünlerini sağlıklı muhafaza eden işletmeleri de onur belgesi vererek tebrik etti.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ  

Sıradaki haber yükleniyor...
holder
SIRADAKİ HABER Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşları koronavirüse karşı uyardı