Gaziantep Kavak: Nurdağı'nda ilk hedef gönülleri kazanmak

Kavak: Nurdağı'nda ilk hedef gönülleri kazanmak

Paylaş
Kavak: Nurdağı'nda ilk hedef gönülleri kazanmak

Kavak: Nurdağı'nda ilk hedef gönülleri kazanmak

NURDAĞI (Gaziantep), (DHA) - AK Parti Nurdağı Belediye Başkan adayı Ökkeş Kavak, insan merkezli bir anlayışla hazırladıkları projelerle Nurdağı’nı gelişen çağa uygun bir ilçe haline getireceklerini söyledi. Hedeflerinin önce gönülleri kazanmak olduğunu dile getiren Kavak, "En güzel makam gönüllerdeki makamdır. Bu anlayışla önce gönülleri sonra seçimi kazanmak için Cumhur İttifakı kapsamında MHP teşkilatımızla örnek bir çalışma gerçekleştiriyoruz’’ dedi.

Seçim sürecinde Cumhur İttifakı’nı en iyi şekilde uygulayan ilçelerden birisi olduklarını belirten Ökkeş Kavak, "Bu ittifakın amacı makam, mevki değil. Cumhur İttifakı ülkemizin üzerine oynanan oyunları bozma harekatıdır. Nurdağı’nda MHP’li kardeşlerimizle gece gündüz demeden çalışarak halkımıza gerçekleri anlatıyoruz. Ak Parti ve MHP Nurdağı’nda örnek bir birliktelik ile adeta şaha kalkmıştır. Büyük Türkiye’nin ve 2023 hedefinin tek umudu olan liderimizin önderliğinde çalışmaya ve gönül kazanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Gönül belediyeciliği ile tüm kesimlere dokunarak Nurdağı’nı tevazu, hoşgörü, teknoloji ve kısacası hizmetin baş ilçesi yapacaklarına değinen Kavak, "Bizler biliyoruz ki seçim zafer kazanmakla bitmiyor. Asıl maraton ve esas koşu bundan sonra başlıyor. Seçimden sonra oy istemeye gittiğimiz vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için yine ilçemizi adım adım taramaya devam edeceğiz. İlçemizin en ücra köşesindeki kardeşimizin acısına ve sevincine ortak olmak zorundayız" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı