Kayseri Kayseri Şeker'den KTO Başkanı Gülsoy'a ziyaret

Kayseri Şeker'den KTO Başkanı Gülsoy'a ziyaret

Paylaş
Kayseri Şeker'den KTO Başkanı Gülsoy'a ziyaret

Kayseri Şeker'den KTO Başkanı Gülsoy'a ziyaret

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Ticaret Odası Başkanı (KTO) Ömer Gülsoy'u ziyaret etti.
KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü İsmail Gedik'i makamında kabul etti. Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Gülsoy, "Kayseri’nin en eski ve köklü kurumsal şirketlerinden birisi olan Kayseri Şeker, şehrimizin gururu. 30 tane kurumsal ortağı, üç tane şeker fabrikasıyla Türkiye’deki şeker sektörü içerisinde yüzde 17’lik paya sahip olan bir kuruluş. Orta Anadolu’daki binlerce çiftçimize gelir ve geçim kaynağı olan Kayseri Şeker’in ekonomimize, istihdama ve yatırıma büyük katkısı var. Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında ilk 500’de yer alan Kayseri Şeker, yine göğsümüzü kabarttı. 2019 yılında 124'üncü sıradayken pandemiden ve şekerdeki fiyat politikasından kaynaklı tüm olumsuzluklara rağmen 3 sıra daha yükselerek 2020 yılında 121’nci sıraya geçti. Önemli bir başarıya daha imza attı. İnşallah önümüzdeki yıllarda ilk 100’ün içerisinde göreceğimize canı gönülden inanıyoruz. Rabbim başarılı çalışmalarınızı daim etsin" diye konuştu.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ise, ”Kayseri Şeker sektöründe bir ilki gerçekleştirme konusunda teşebbüste bulundu. Halka arz çalışmaları konusunda Sermaye Piyasa Kuruluş süreci devam ediyor. Bu konuda Başkan Ömer Gülsoy’a bilgiler sunduk. Kayseri’deki ticaret erbabı adına destekler talep ettik. Çünkü, Kayseri Şeker, şehrimizin değerli bir markası. Kayseri Şeker bizim sevdiğimiz, şehrimizin adını taşıyan beğenerek kullandığımız bir marka haline geldi" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı