Antalya Kepez'in bisiklet yolu ağı genişliyor

Kepez'in bisiklet yolu ağı genişliyor

Paylaş
Kepez'in bisiklet yolu ağı genişliyor

Kepez'in bisiklet yolu ağı genişliyor

ANTALYA, (DHA) - KIR Çiçeği Caddesi'nden Duacı'ya kadar uzanan 10 kilometrelik bisiklet yolu hattı çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2021'de Kepez'in bisiklet yolu ağını genişleteceklerini, hareketli yaşamla ilgili yepyeni bir projenin de startını vereceklerini söyledi.

Kepez Belediyesi, Antalyalılara hareketli ve sağlıklı bir yaşam ortamı sunabilmek, bisiklet tutkunlarına da güvenli bir sürüş ortamı sağlayabilmek için, ilçenin bisiklet yolu ağını genişletiyor. Kepez Belediyesi, Kır Çiçeği Caddesi'nden Duacı'ya kadar uzanan 10 kilometrelik kesintisiz bisiklet yolu çalışmalarını sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bisiklet yolu çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Ali Aslan'dan bilgi alan Başkan Tütüncü, 2021'de Kepez'in bisiklet yolu ağını genişleteceklerini ve hareketli yaşamla ilgili yepyeni bir projeyi başlatacaklarını söyledi.

Kepez Belediyesi, bugüne kadar ilçeye Kır Çiçeği Caddesi'nde 3300 metre, Yeşiltepe Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi 1726 metre, Gündoğdu Mahallesi 2488 sokağa 924 metre ve Alparslan Türkeş Bulvarı'nda 2200 metre kare olmak üzere toplamda 8150 metre bisiklet yolu kazandırdı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı