Keşan Keşan'da gençlik koşusu yapıldı

Keşan'da gençlik koşusu yapıldı

Paylaş
Keşan'da gençlik koşusu yapıldı

Keşan'da gençlik koşusu yapıldı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Keşan Belediyesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlen Gençlik Koşusu yapıldı.

Gençlik Koşusu Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00 sıralarında başladı ve Genç Kızlar Ferdi, Genç Kızlar Takım, Genç Erkekler Ferdi ve Genç Erkekler Takım dallarında yapıldı. Koşular sonrası açıklama yapan Keşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Vedat Çimen, “19 Mayıs Atatürk’ü AnmaGençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Koşusu’nu gerçekleştirdik. Koşuya katılımın iyi olduğunu gözlemliyoruz. Keşan’da gençlerimizin spora güzel bir ilgisi var. Bu ilgiyi daha da artırma amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Derece alan okullarımız ile öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ise “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerindeki Gençlik Koşusu’na sporun ve sporcunun yanında olan bir belediye olarak destek veriyoruz. Keşan Belediyesi olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere büyük önem veriyor ve destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra kupa ve madalya ödülleri Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ve Keşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Vedat Çimen tarafından verildi. Koşuların para ödülleri Keşan Belediye Meclisi Salonu’nda düzenlenen törenle verildi. Buradaki törende ödüller, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Belediye Encümeni üyeleri Ferudun Tümer ve Aladdin Öztürk tarafından verildi. Koşularda her branşta ferdi 1. olanlara 250 TL, ikincilere 150 TL ve 3. olanlara 100 TL para ödülü, takım halinde 1. olanlara 300 TL, 2. olanlara 250 TL, 3. olanlara da 200 TL para ödülü verildi. Ödül töreninde konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Gençlik Koşusu’na katılan ve derece alan tüm sporculara teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Helvacıoğlu, 100. yılda alınan ödüllerin anlamı ve öneminin büyük olduğunu ifade etti. Ödül töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Haberin Devamı