Kırıkkale Kırıkkale'de saç tasarım gösterisi ilgi gördü

Kırıkkale'de saç tasarım gösterisi ilgi gördü

Paylaş
Kırıkkale'de saç tasarım gösterisi ilgi gördü

Kırıkkale'de saç tasarım gösterisi ilgi gördü

Hasan AKYILDIZ/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de, Ankara Artistik Kuaförler Derneği, Kırıkkale Kuaförler Odası işbirliğinde düzenlenen 'Uluslararası Saç Tasarımı' gösterisi ilgi gördü.
Kentte gerçekleştirilen gösteride 17 kadına saç tasarımı yapıldı. Etkinlik kapsamında, kuaför şovları, kozmetik fuarı ve seminer etkinliği düzenlendi. Organizasyon sorumlusu Özlem Özcan, "Kırıkkale’mizin tanıtımı açısından güzel bir organizasyon oldu. Ankara Artistik Kuaförler Derneği ve Kırıkkale Kuaförler Odası tarafından ortaklaşa yapılan bu güzel gecede birbirinden önemli isimleri Kırıkkale'mizde ağırladık. İnanıyorum ki güzel projelere yer verilirse Kırıkkale’nin adı daha çok duyulacaktır" dedi.
Organizasyonda ayrıca, kuaför mobilyaları, kuaförlerin kullandığı aksesuarlar, kuaför ekipmanları ve kuaförlerin kullandığı profesyonel malzemeler de fuarda yerini aldı. Geceye Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Bayram Karakaş, Kırıkkale Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı, Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve çok sayıda davetli katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı