Antalya KONGED'den Cemal Meriç'e anlamlı bağış

KONGED'den Cemal Meriç'e anlamlı bağış

Paylaş
KONGED'den Cemal Meriç'e anlamlı bağış

KONGED'den Cemal Meriç'e anlamlı bağış

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KONGED), Antalyaspor'un kuruluş yılına atfen müze konseptindeki Cemil Meriç Kitaplığı'na 1966 adet kitap bağışında bulundu. Başkan Tütüncü, Antalyaspor'un kuruluş yılını simgeleyen 1966 adet kitap desteği için KONGED'e teşekkür etti.

Her gün binlerce kitap bağışının yapıldığı ve açılışı mayıs ayında planlanan Cemil Meriç Kitaplığı'na KONGED'den anlamlı bir destek geldi. KONGED, Antalyaspor'un kuruluş yılına atfen müze konseptindeki Cemil Meriç Kitaplığı'na 1966 adet kitap bağışında bulundu. KONGED Başkanı Muhammed Çevik ve dernek üyeleri 1966 adet kitabı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teslim etti. Kampanyaya büyük bir ilgi olduğunu ve bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayan Başkan Tütüncü, "KONGED'e anlamlı desteği için teşekkür ediyorum. Onların heyecanlarına bugüne kadar hep tanık oldum ve bu heyecanlarından da büyük bir mutluluk duydum. Kitaplar kalpleri de birleştiriyor. Onlar gençlere yönelik yapmış olduğumuz bu çalışmaya tam 1966 adet kitap bağışında bulunarak çok farklı bir zenginlik kazandırdılar" dedi. Başkan Tütüncü, 1966 adet kitabın sebebinin 1966 yılına gönderme ve Antalyaspor'un kuruluş yılı olduğuna dikkat çekti.

KONGED Başkanı Muhammed Çevik de, Antalya'nın en büyük ve en zengin kütüphanesi Cemil Meriç Kitaplığı'na sağladıkları kitap desteğinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı