Korkuteli Korkuteli'de huzur toplantısı

Korkuteli'de huzur toplantısı

Paylaş
Korkuteli'de huzur toplantısı

Korkuteli'de huzur toplantısı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe merkezindeki mahalle muhtarları ile 'Huzur Toplantısı' yaptı.

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Selen, polis- halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, değerlendirme ve beklentilerinin yanında doğrudan katılımın sağlanması, daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi, toplumda ortaya çıkan problemlerin altında yatan nedenlerin bulunabilmesi, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği hakkında vatandaşların bilgilendirilmesi, vatandaşların şikayet ve sorunlarının, yerinde ve birebir iletişim kurularak değerlendirilip çözüm üretilebilmesi amacıyla ilçe merkezindeki 8 mahalle muhtarı ile huzur toplantısı düzenledi. Huzur toplantısına Kaymakam Ömer Çimşit de katıldı.

Toplantıda, araç hırsızlıkları, hurdacılar, ilçe merkezinde meydana gelen sel olayı, Kurban bayramı öncesinde alınacak tedbirler görüşüldü. Mahalle muhtarlarına ilçe asayişi hakkında bilgi verilirken, emniyet olarak da bazı konularda muhtarlardan yardım beklendiği anlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı