Korkuteli Korkuteli'de İlköğretim Haftası kutlandı

Korkuteli'de İlköğretim Haftası kutlandı

Paylaş
Korkuteli'de İlköğretim Haftası kutlandı

Korkuteli'de İlköğretim Haftası kutlandı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde İlköğretim Haftası törenle kutlandı.
Korkuteli'de İlköğretim Haftası dolayısıyla Şehitlik Anıtı'nda tören düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız'ın anına çelenk koymasıyla başlayan törene Zeynep- Mustafa Kemer Ortaokulu'nda devam etti. Buradaki programa Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bedir, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, "Kuşkusuz eğitim üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık isteyen ve süreklilik taşıyan uğraş dolu bir süreçtir. Bu noktada insan olma, millet olma davası olarak benimsediğimiz ilköğretim davası süreci, Atatürk'ün bize gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşma ülkümüzün temelidir. Bu temel eğitimin ilk ve en önemli basamağıdır. Ne kadar sağlam atılırsa o kadar güvenilir ve o kadar ümit vaat eder olacaktır" dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okudu. Öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunu gösterisi büyük beğeni topladı. Tören sonrası Zeynep- Mustafa Kemer Ortaokulu tarafından hazırlanan resim sergisi gezildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı