Manavgat Liselilerden 'Benim Sokak Hayvanım' projesi

Liselilerden 'Benim Sokak Hayvanım' projesi

Paylaş
Liselilerden 'Benim Sokak Hayvanım' projesi

Liselilerden 'Benim Sokak Hayvanım' projesi

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT'ta 'Benim Sokak Hayvanım' projesini yürüten lise öğrencileri Manavgat Belediyesi'ni ziyaret ederek, destek istedi.
Şule- Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11-E sınıfı öğrencileri, okul bünyesinde yürüttükleri 'Benim Sokak Hayvanım' projesi kapsamında Manavgat Belediyesi'ni ziyaret etti. Öğrencileri, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan ve Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, ağırladı. Sokak hayvanları için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in oldukça duyarlı davrandığını belirten öğrenciler, Manavgat Belediyesi tarafından gönderilen kedi evi için de teşekkür etti. Çevrenin ve doğanın sadece insanlara ait olmadığını belirten öğrenciler, proje kapsamında okulun bahçe bölümüne ait olan bir kısmı sokak hayvanları için ayıracaklarını ve hayvanlar için yuva yaparak mama ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini kaydederek, Manavgat Belediyesi'nden proje için destek istedi.
Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, öğrencilerin farkındalık yaratan projesine destek verebileceklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Ceylan, "Öğrencilerimizin farkındalık yaratan projesine Manavgat Belediyesi olarak tam destek veriyoruz. Doğa ve çevre sadece biz insanlara ait değil. Ortak yaşam alanımızda diğer canlıların temel haklarına da sahip çıkmak bizim insani görevlerimiz arasındadır. Ziyaretleri için öğrencilerimize teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı