Antalya LÖSEV'den Kadınlar Günü standı

LÖSEV'den Kadınlar Günü standı

Paylaş
LÖSEV'den Kadınlar Günü standı

LÖSEV'den Kadınlar Günü standı

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Antalya'da bir alışveriş merkezinde stand açtı. LÖSEV annelerinin yapmış olduğu el emeği ürünlerinin satışının yapıldığı LSV Dükkan standından elde edilen gelir, LÖSEV'e kayıtlı hastaların tedavisinde kullanılacak.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir alışveriş merkezinde LÖSEV Kadınlar Günü için stand açtı. LÖSEV annelerinin yapmış olduğu el emeği ürünler LSV Dükkan'larında satışa sunuldu. LSV Dükkan'larda bulunan bez bebek, yastık, kupa, magnet gibi hediyelik ürünler alışveriş merkezindeki standda yerini aldı. 8 Mart'a kadar açık kalacak standdan elde edilen gelir, vakfa kayıtlı hastaların ücretsiz olarak tedavisinde kullanılacak.

Açılış töreninde konuşan LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan, “Tüm Türkiye'de olduğu gibi LÖSEV'in de kadınlar günü kapmasında düzenlediği faaliyetler var. LÖSEV'in kadınları çok güçlü, cefakar ve sabırlı annelerdir. Bizde bu günlerde onların yanında olarak, bizim için ne kadar önemli olduklarını göstermeye çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı