Magazin MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı7 Eylül? Eleme potasına kimler girdi? MasterChef Türkiye eleme adayları

MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı7 Eylül? Eleme potasına kimler girdi? MasterChef Türkiye eleme adayları

Paylaş
MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı7 Eylül? Eleme potasına kimler girdi? MasterChef Türkiye eleme adayları

MasterChef’te dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanırken heyecan yine doruklardaydı. Milyonlarca izleyiciyi TV8 ekranlarına kilitleyen MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununda bu sefer adıyla öne çıkan Anadolu yemekleri yapıldı. Mavi takım ve kırmızı takım kedi batmazdan pum pum çorbasına farklı yöresel yemekleri yaparken kaybeden takımdan iki isim eleme potasına girdi. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına kimler girdi? İşte 7 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayları...

MasterChef Türkiye’de takım oyunları tüm heyecanıyla devam ediyor. Mehmet, Danilo ve Somer şefler dün akşamki dokunulmazlık oyununda mavi takım ve kırmızı takım yarışmacılarından yöresel yemekler yapmalarını istedi. Dokunulmazlığı kazanan takımın yüzü gülerken, kaybeden takımın yarışmacıları bu sefer de bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yarıştı. İşte 7 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununda yaşananlar ve eleme potasına giren yeni adaylar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’te dün akşam mavi takım ve kırmızı takım, Kaan ve Melih’in kaptanlıklarında ikinci sefer karşı karşıya geldi.

Mehmet, Danilo ve Somer şefler dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan ismi ile öne çıkan yöresel yemekler yapmalarını istedi.

Çorbadan ana yemeğe tatlıdan hamur işine birçok farklı yemeğin yapıldığı oyununun sonunda dokunulmazlığı kazanan mavi takım oldu.

ELEME POTASINA KİMLER GİRDİ?

Dokunulmazlığı mavi takıma kaptıran kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı alabilmek için bu sefer de kendi aralarında yarıştı.

Gecenin sonunda en başarılı tabağı çıkaran Büşra dokunulmazlığı kazanırken ilk eleme adayı olarak da Melih’i seçti. Gecenin ikinci eleme adayı ise takım içinde yapılan oylama ile Yağız oldu…

Haberin Devamı

7 EYLÜL MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI

MasterChef Türkiye’de haftanın ilk dokunulmazlık oyununun ardından Vural Burnaz ve Burak Revanbahş ilk eleme adayları olmuştu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ise eleme potasına giren isimler Melih Berkay Gündüz ve Yağız Özçelik oldu.