Magazin MasterChef Yağız kimdir? Yağız Özçelik kaç yaşında nereli ve mesleği ne? İşte Instagram hesabı ve sevgilisi

MasterChef Yağız kimdir? Yağız Özçelik kaç yaşında nereli ve mesleği ne? İşte Instagram hesabı ve sevgilisi

Paylaş
MasterChef Yağız kimdir? Yağız Özçelik kaç yaşında nereli ve mesleği ne? İşte Instagram hesabı ve sevgilisi

MasterChef Yağız, MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacıları arasında yer alıyor. İlk turda hazırladığı tabakla üç jüriden de evet oyu alarak bir üst tura çıkmaya hak kazanan yarışmacı yarışmadaki iddiasını da ortaya koymaya devam ediyor. Peki, MasterChef Yağız kimdir? Yağız Özçelik kaç yaşında nereli ve mesleği ne? İşte Instagram hesabı ve hakkında merak edilen ayrıntılar…

MasterChef Yağız hem yarışmadaki performansıyla hem de özel hayatıyla yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. İlk hafta mavi takım kaptanı olmayı başaran Yağız Özçelik aynı zamanda sevgilisine olan özlemini dile getirerek İtalya tatiline sevgilisi Meryem ile gideceğini ifade etmişti…

Haberin Devamı

MASTERCHEF YAĞIZ ÖZÇELİK KİMDİR?

MasterChef Yağız 22 yaşında ve aslen Düzceli. Ailesi hayvancılıkla uğraşan Yağız Özçelik, ilk ve orta öğretimin ardından Ticaret Lisesi'ne kaydolmuş. Fakat lise eğitimini Turizm Lisesi'nde almak isteyen Yağız Özçelik ticaret lisesini bırakarak Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne geçiş yapmış ve buradan mezun olmuştur.

Liseden mezun olduktan sonra Bolu'da aşçılık okuyan MasterChef Yağız, eğitim hayatının yanı sıra aşçılık yapıyor ve ailesine yardım ederek hayvancılıkla da uğraşıyor.

MasterChef Türkiye’nin ilk etabında baby sebzeli levrek hazırlayan Yağız, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden 3 evet oyu alarak ikinci tura çıkmaya hak kazandı.

Düellolarda Aydan ve Naki ile eşleğen  MasterChef Yağız, şeflerin istediği acılı buffalo kanat ve blue cheese sos tabağını en iyi ahzırlayan isim oldu ve rakiplerini geride bırakarak ana kadro seçmelerine katılmak için bir üst tura çıktı.

Haberin Devamı

MasterCjef ana kadro seçmelerinde yarışmacılardan istenen tarte tatin tabağını en iyi hazırlayan isimler arasında yer alan Yağız Özçelik, yaratıcılık turunda ana ürünü kıyma olan yemeği en iyi hazırlayan yarışmacı oldu ve gecenin sonunda ana kadroya dahil olmayı başardı.

MASTERCHEF YAĞIZ ÖZÇELİK’İN SEVGİLİSİ KİM?

MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosunda yer alan Yağız Özçelik’in sevgilisi Meryem Boyraz’ın Mardin Fen Lisesi’nden mezun olduktan sonra Düzce Tıp Fakültesi’nde okuduğu biliniyor.

MASTERCHEF YAĞIZ’IN INSTAGRAM HESABI

Sosyal medya platformu Instagram’da @yagizozcelk kullanıcı adıyla yer alan MasterChef Yağız’ın 20.8K takipçisi bulunuyor.