Magazin MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Yavuz gerçek hayatta ne iş yapıyor?

MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Yavuz gerçek hayatta ne iş yapıyor?

Paylaş
MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Yavuz gerçek hayatta ne iş yapıyor?

MasterChef Metin son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. MasterChef Türkiye seçmelerinde ana kadroya alınan ilk isim olan Metin Yavuz ikinci hafta da mavi takım kaptanlığını elde etti. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Yavuz gerçek hayatta ne iş yapıyor? İşte başarılı yarışmacı hakkında merak edilen detaylar…

MasterChef Metin ilk turda aldığı iki evet ile bir üste çıksa da ilerleyen günlerde başarı grafiğini yükseltti ve ana kadroya seçilen ilk isim oldu. Takımların yarışmaya başlamasının ardından başarılı ismin mavi takım kaptanı olması da hakkında ‘MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli?’ ‘Metin Yavuz gerçek hayatta ne iş yapıyor?’ araştırmalarına neden oldu…

Haberin Devamı

MASTERCHEF METİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

MasterChef Metin 24 yaşında ve aslen Bolu Mengenli. Aşçılık yapmaya 2004 yılında başlayan Meyin Yavuz, Ulusal Genç Şefler yarışmasını birincilikle tamamlamıştır. Ailesinin ısrarıyla yarışmaya katılan başarılı ismin babası ve dedesi de aşçılıkla uğraşmıştır. 

MasterChef Metin, ilk turda hazırladığı dülger balığı ile Mehmet ve Somer Şef'ten evet oyu alırken, Danilo Zanna’dan hayır oyu almış ancak iki evet ile bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

Düellolarda Koray ve Çağatay ile eşleşen Metin Yavuz, şeflerin istediği mutancana tabağını verilen sürede en iyi hazırlayan yarışmacı oldu ve rakiplerini geride bırakarak ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Ana kadro seçmelerinde ilk turda şeflerin istediği kabak çiçeği dolmasını en başarılı şekilde hazırlayan yarışmacılar arasına giren MasterChef Metin yaratıcılık turuna kalan 8 isimden biri oldu.

Haberin Devamı

Son turda ise ana ürünü kiraz olan en yaratıcı tabağı hazırlamak için mücadele eden yarışmacılar arasında ipi göğüsleyerek birinci gelen Metin Yavuz oldu. Böylelikle MasterChef Türkiye 2022’de ana kadroya giren ilk yarışmacı Metin Yavuz oldu…

MASTERCHEF METİN'İN INSTAGRAM ADRESİ

MasterChef Metin Yavuz sosyal medya platformu Instagram'da @metinyavuzx kullanıcı adıyla yer alıyor. Instagram hesabında hem özel hayatından hem de çalışma hayatından kareler paylaşmayı tercih eden Metin Yavuz'un 6 bin 657 takipçisi bulunuyor.