Magazin MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serpilay Salkım ne iş yapıyor?

MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serpilay Salkım ne iş yapıyor?

Paylaş
MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serpilay Salkım ne iş yapıyor?

Serpilay Salkım MasterChef Türkiye yarışmasında ana kadro seçmelerinde 18. yarışmacı olarak ana kadroya katılan son isim oldu. Son anda kadroya dahil olan yarışmacı takım kaptanı seçmelerinin ardından da Yağız tarafından kırmızı takımın kaptanı olarak seçildi. Peki, MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serpilay Salkım ne iş yapıyor? İşte yarışmacı hakkında merak edilen detaylar…

MasterChef Serpilay, önce ana kadroya seçildi sonra da kırmızı takımın kaptanı oldu. İlk turda Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden üç evet alan yarışmacı düellolarda da Yusuf ve Ayten’i geride bırakarak ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazanmıştı. İşte MasterChef Serpilay Salkım’ın özel hayatı hakkında ayrıntılar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF SERPİLAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

25 Yaşındaki MasterChef Serpilay aslen Konyalı. Ancak İzmir’de yaşıyor ve çalışıyor. Gastronomi mezunu olan Sevileay İzmir’de kendine ait bir işletmeyi yönetiyor.

Serpilay Salkım, ilk turda hazırladığı baby kalamar ile üç jüriden de evet oyu alarak bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı.

Düellolarda ise Ayten ve Yusuf ile eşleşen MasterChef Serpilay, jürilerin istediği fish&chips tabağını en iyi hazırlayan yarışmacı olarak rakiplerini geride bıraktı ve ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

MasterChef Serpilay ana kadro seçmelerinde yarışmacılardan istenen çikolatalı musu en iyi hazırlayan yarışmacılar arasında yer alan Serpilay, yaratıcılık turunda ana ürünü erik olan bir tabak hazırladı. Şeflerin beğenisini kazanan tabağı ile Serpilay rakiplerini geride bıraktı ve MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna 18. yarışmacı oldu.

Haberin Devamı