Magazin MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayaz Geçer’in mesleği ne? İşte Instagram adresi

MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayaz Geçer’in mesleği ne? İşte Instagram adresi

Paylaş
MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayaz Geçer’in mesleği ne? İşte Instagram adresi

MasterChef Ayaz seçmelerde ana kadroya katılan 17. yarışmacı olmuştu. Farklı şivesi ve hayat hikayesiyle hem jüri üyelerinin hem de televizyon başındaki izleyicilerin dikkatini çeken yarışmacı hakkındaki detaylar da sık sık araştırılıyor. İşte MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayaz Geçer’in mesleği ne? sorularının yanıtları ve Instgaram adresi

MasterChef Türkiye’de ana kadro tamamlandı yarışmacılar artık mavi takım ve kırmızı takım halinde yarışmaya devam ediyor. Ayaz Geçer de ana kadroya katılan isimler arasında yer almayı başardı. Peki, ilk turda hazırladığı tabakla 3 jüriden evet alarak bir üst tura çıkan MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayaz Geçer’in mesleği ne? İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

MASTERCHEF AYAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Tam adı Ayaz Abdurrahman Geçer olan MasterChef Ayaz 23 yaşında ve yarışmaya Ankara’dan katılıyor. Başarılı yarışmacı aslen Şırnak Silopi doğumlu ve 10 yaşına kadar yaşamına burada sürdürmüş. Meslek hayatına restoranlara bulaşıkçılık yaparak başlayan MasterChef Ayaz, şu an ise Ankara’da restoranlarda aşçılık yapıyor.

Ayaz Geçer açıklamasında şivesi yüzünden bulaşıkhaneye alındığını söyledi ve hayat hikayesiyle, ilk günden beri izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

MasterChef Ayaz ilk turda hazırladığı dömi glass sos ve kuzu sırt ile Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden 3 evet oyu alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

Düellolarda ise şeflerin istediği saç tavayı en iyi hazırlayarak rakiplerini geride bırakan genç yarışmacı böylelikle ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Ana kadro seçmelerinde şeflerin yarışmacılardan istediği steak and kidney pie tabağını verilen süre içerisinde en iyi hazırlayan isimler arasında giren MasterChef Ayaz, yaratıcılık turan kaldı.

Bu turda nane, dereotu ve maydanoz ana ürünüyle hazırlanan en yaratıcı tabağı şeflere sunana Ayaz Geçer ana kadroya katılan 17. isim oldu.

MASTERCHEF AYAZ GEÇER’İN INSTAGRAM SAYFASI

MasterChef Ayaz Geçer Instagram’da @ayazgecerr kullanıcı ismiyle yer alıyor ve genç yarışmacının 9 bin 778 takipçisi bulunuyor. MasterChef Ayaz sosyal medya hesabında yaptığı yemeklerin olduğu fotoğrafları paylaşıyor.