Magazin MasterChef Kaan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kaan Noyanalpan ne iş yapıyor?

MasterChef Kaan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kaan Noyanalpan ne iş yapıyor?

Paylaş
MasterChef Kaan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kaan Noyanalpan ne iş yapıyor?

MasterChef Kaan Noyanalpan, seçmelerin ardından katıldığı ana kadroda, kırmızı takım adına yarışmaya başladı. MasterChef Türkiye’ye 12. yarışmacı olarak katılan başarılı isim iddialı sözleriyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, MasterChef Kaan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kaan Noyanalpan ne iş yapıyor? İşte detaylar…  

Kaan Noyanalpan, MasterChef Türkiye 2022 yolculuğuna tandır yatağında makarna hazırlayarak başlamıştı. İlk turu geçtikten sonra düellolarda da rakiplerini geride bırakan MasterChef Kaan Noyanalpan ana kadroya giren 18 yarışmacıdan biri oldu. İşte iddialı yarışmacı hakkında merak edilen ayrıntılar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF KAAN NOYANALPAN KİMDİR?

27 yaşındaki Kaan Noyanalpan yarışmaya İzmir'den katılıyor. 7 yıldır mutfakta çalıştığını ifade eden Kaan, ilk turda 'İnsanın isteyip başaramayacağı hiçbir şey yoktur.' İfadelerini kullanarak iddiasını ortaya koymuştu.

MasterChef Kaan yarışmanın ilk turunda tandır yatağında makarna hazırladı ve 2 evetle turu geçti. Düellolarda Gülcan ve Serhan ile eşleşen Kaan Noyanalpan, şeflerin istediği çökertme kebabını en iyi hazırlayan isim oldu ve rakiplerini geride bırakarak seçmelere katılmaya hak kazandı.

Ana kadro seçmelerinde yarışmacılardan istenen Malezya mutfağına ait beef rendang yemeğini en iyi hazırlayarak yaratıcılık turuna katılmaya hak kazanan Kaan, bu turda da ana ürünü bal olan bir tabak hazırladı. Gecenin sonunda en iyi tabağı hazırlayarak 12. önlüğü giymeye hak kazanan yarışmacı Kaan Noyanalpan oldu.

Haberin Devamı