Magazin MasterChef Görkem kimdir? Görkem Ünal kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Instagram hesabı ve biyografisi

MasterChef Görkem kimdir? Görkem Ünal kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Instagram hesabı ve biyografisi

Paylaş

MasterChef Görkem ilk turda hazırladığı tabakla bir üst tura çıktı, ardından düellolarda da rakiplerini geride bıraktı ancak ana kadro seçmelerinde ilk 18’e giremedi. Pes etmeyen yarışmacı bu sefer ana kadroya yedeklerden katılan ilk isim olarak dikkatleri üzerine çekti. İşte Görkem Ünal’ın MasterChef yolculuğu, Instagram hesabı ve biyografisine ilişkin detaylar

Haberin Devamı

MASTERCHEF GÖRKEM ÜNAL KİMDİR?

28 yaşındaki MsterChef Şerafettin Görkem Ünal yarışmaya Ankara'dan katılıyor. Uzun süredir aşçılık yapan Görkem, Ankara'da bulunan bir pizza restoranında şeflik yapmaktadır.

MasterChef Türkiye’nin ilk turunda hazırladığı ızgarada kırmızı kapya biber soslu ve mantarlı Norveç somon tabağı ile Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden üç evet oyu alan MasterChef Görkem, böylelikle bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Düellolarda Mustafa ve İbrahim ile eşleşen Görkem Ünal, şeflerin istediği churros tabağını en iyi hazırlayan isim oldu ve böylelikle ana kadro seçmelerine katılma hakkı elde etti.

Ana kadro seçmelerinde ilk 18'e giremeyen Görkem Ünal yedeklere girmeyi başardı. Yedek yarışmacılar içerisinde gerçekleşen ana kadroya girme yarışmasında üzüm ana ürünü ile yaratıcı bir tabak yapılması istendi. En iyi tabağı hazırlayarak ana kadroya yedeklerden ilk giren yarışmacı Şerafettin Görkem Ünal oldu.

Haberin Devamı

MASTERCHEF GÖRKEM ÜNAL’IN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Görkem Ünal Instagram’da @grkmunl kullanıcı adıyla yer alıyor. 2 bin 246 takipçisi bulunan yarışmacı Instagram hesabında daha çok özel hayatı ile ilgili paylaşımlar yapmayı tercih ediyor.