Magazin MasterChef Gamze kimdir? Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte Instagram hesabı

MasterChef Gamze kimdir? Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte Instagram hesabı

Paylaş
MasterChef Gamze kimdir? Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte Instagram hesabı

MasterChef Gamze bu sezon MasterChef Türkiye’de en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Yarışmaya geçtiğimiz yıl da katılan Gamze Tosun erken elenmesinin ardından tüm yıl boyunca yarışmaya hazırlandığı belirtiyor. Peki, MasterChef Gamze kimdir kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun’un mesleği ne? İşte detaylar…

MasterChef Gamze bu sezon ana kadroya katılan ikinci isim oldu. İlk turda sakatat şöleni yaşatan Gamze Tosun, hazırladığı şırdan, mumbar ve beyin salatası ile şeflerin üçünden de evet oyu alarak bir üst tura yükselmişti. İşte MasterChef Gamze Tosun hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Haberin Devamı

MASTERCHEF GAMZE TOSUN KİMDİR?

MasterChef Gamze Tosun 34 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Evli ve 5 çocuk annesi olan Gamze Tosun, ev hanımı.  

Yemek yapmayı çok seven Gamze, MasterChef Türkiye yarışmasına geçen sene de katılmış ancak erken elenmiş bir isim. Hırslı yarışmacı elenmesinin ardından İBB'nin meslek kurslarına katılarak aşçılık eğitimi almış.

Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği yemek kurslarından sertifika alan Gamze, İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde öğrenciliği devam ediyor.

Gamze Tosun MasterChef Türkiye’nin ilk turunda sakatat şöleni yaşatmış, hazırladığı şırdan, mumbar ve beyin salatası ile Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden 3 evet oyu alarak bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı.

Haberin Devamı

Düellolarda Burcu ve Cemal ile eşleşen MasterChef Gamze, şeflerin istediği taş kadayıf tabağını en iyi hazırlayan isim oldu ve rakiplerini geride bırakarak ana kadro seçmelerine katılma hakkı elde etti.

Ana kadro seçmelerinde şefler yarışmacılardan empanadas hazırlamaları istendi. Gamze Tosun en iyi tabağı hazırlayan 8 yarışmacı arasında girdi.

Son olarak yaratıcılık turunda ana ürünü taze fasulye olan tabak hazırlayan yarışmacılardan verilen süre içerisinde en başarılı tabağı hazırlayan isim Gamze Tosun oldu.

Böylelikle MasterChef Türkiye 2022’de ana kadroya dahil olan ikinci yarışmacı Gamze Tosun oldu…

GAMZE TOSUN’UN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Gamze Tosun Instagram’da @gamzee_tosun kullanıcı adıyla yer alıyor. 9 bin 727 takipçisi bulunan Gamze Tosun Instagram hesabında yaptığı yemekleri ve ailesiyle olan fotoğraflarını paylaşıyor.